Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EMTI

GORSET CZY RAMIONKA?

Polecane posty

wiem że dużo tych linków ale nikt mi nie pomoze?

Gość a ja ci powiem tak
Najlepiej aby gora nie byla wiazana na szyi , bo to tylko powiekszy ci biust a z boku na ramoinach wyplynie to i owo.

Gość czarna koala
powiem CI że jak mnie babka w salonie zasznurowała w gorsecie bez ramiączek to - monolit. nie do ruszenia. jak przyspawane. jak bedziesz miala na miare szytą to bedzie jeszcze lepiej...

sukienke wypożyczam, no tak sie właśnie zastanawiam co do piersi to mam miseczke D no i w nich problemu nie mam tylko wlaśnie żeby ramiona w miare ładnie wyglądały.

Gość taaaak
wedlug mnie cos a'la ostatnia sukienka:) ramionka zrobia z ciebie potezniejsza,natomiast ostatni typ ladnie zamaskuje ewentualne wystajace cialko w okolicach piersi (pod pacha konkretnie) i wysmukli cie bardziej...ale to jest moje zdanie tylko!tez zanim zrobisz ramiona za szyje sprawdz czy bedzie to dla ciebie wygodne-mam podobny problem ale niestety koronka mnie momentalnie uczula i wygladam jak rak po 2minuatch:(

Emti-> pamiętam, że wklejałaś swoje zdjęcia..:)nie wierze, że ważysz 73 kg..a jeżeli tak to zupełnie tego nie widać (ja mierze tyle samo, ważę 61 kg i wyglądam jak Ty:). Jak możesz to wklej jeszcze raz te foteczki bo nie chce mi się już szukać tamtego topicu...

Według mnie będziesz ślicznie wyglądała w sukience w kształcie litery A albo bezie be ramiączek:)

Martas1- waże 75:) naprawde wiesz wciąganie brzucha na zdjęciach robi swoje hehe:P No i też uważam , że sukienka w kształcie litery A, ale nie wiem jaka góra. Tu moje zdjęcia http://photos.nasza-klasa.pl/1897779/81/main/97807e2b22.jpeg http://photos.nasza-klasa.pl/1897779/174/main/9d0fcfc318.jpeg http://photos.nasza-klasa.pl/1897779/184/main/00b8ed510d.jpeg

Gość czarna koala
łojeju, masz aparacik?? :) tez nosiłam!! zdążą Ci zdjąc przed ślubem? na moje to Ci ramiączka do niczego niepotrzebne. mozesz sobie puscic welon dłuższy do pach zeby zakrywał odrobinę z przodu i tyle. ale nawet bez tego moim zdaniem jest OK.

czarna koala- Tak nosze aparat :P I ściągają mi go na początku września ,a ślub 19.09 ;P ale ortodontka powiedziała , że mam się nie steresowac ,że bardzo ładnie wszytsko wyszło ,a teraz tylko będzie mi podtrzymywać drucikami żeby się nie poprzestawiały:) No i ńaprawde pomysł z welonem wydaje mi sie bardzo dobry:)

Daj sobie spokój z ramiączkami:), z tym welonem faktycznie można pokombinować:)!!!!W salonie panie na bank doradzą Ci tak samo..pozdrawiam

Gość groszeczek
EMTI masz taka sama figurke jak ja tez mam tyle wzrostu i blisko tez tyle waze a to wszystko przez to ze wysoka dziewczyna zawsze bedzie wiecej wazyc od tej nizszej ..ja romion grubych nie mam i nie wiem gdzie ty masz ta grubosc bioderka ladnie zarysowane takie same jak ja i dlugie nogi no tylko biust mam mniejszy.Ja juz jestem po slubie od zeszlego roku wiec powiem ci tak laseczko idz do salonu slubnego pochodz po nich poprzymierzaj mozesz ubrac co chcesz i gorset i na szyje bo wcale gruba nie jestes masz normana figure i przynajniej nie wygladasz jak jakis chuderlok tylko jak 100% kobieta! ja mialam suknie z gorsetem szyta na miare gorset mialam lekko przedluzony nie do pasa ale do polowy bioder jak mnie w salonie zasznurowaly to zrobilam sie taki chudzielec ze szok i jeszcze krawcowa powiedziala przeciesz pani jest szczupla dlaczego myslisz ze jestez gruba.. teraz jak patrze na moje fotki z slubu to mieli racje nie wiem czemu uwazalam ze jestem przy kosci na zdjeciach jestem szczuplutka nie wiem co mi odbilo chyba przed tym weselem jakis stres czy co? dol sukni mialam "obfity"bezowaty gdyz takie wlasnie suknie mi sie bardzo podobaja:)najlepiej uszyj sobie na miare bedziesz miec ladnie dopasowana suknie,a jezeli wybierzesz sobie gotowa to tez napewno ci ja dopasuja:Dpozdrawiam

Gość zolwikk
EMTI ty lepiej zmien sobie skina hahahhaa. bo widze nic ci juz tu nie pomoze

moim problemem jest to,że jestem raczej niska-dokładnie nie wiem ile,ale poniżej 165 cm.Ramiona dość solidnie zbudowane,biodra szerokie.a więc zjawiskową kobietą nazwać mnie nie można :D pani w salonie doradziła mi,żebym wybrała suknię na kształt A,żadnych kół,będzie gładka,błękitno biała.jedynym zdobieniem spódnicy ma być lekko udrapowany dół.na ramiona doradziła mi rękawki coś podobnego jak w podanym przez Ciebie linku: http://www.annaisbridal.pl/pl/kolekcja_2009.php?k=lucille z tym że dekolt półokrągły,a nie w V jak na zdjęciu.i na to bolerko z błękitnej organtyny.Naprawdę nie wiem,co lepsze.najlepiej iść do salonu,w którym zamierzasz szyć/kupić i doradzić się pani.Ona ma największy styk z kobietami o różnych figurach,i napewno wie sporo o sukienkach,które ma.

Dzięku dziewczyny za rady i miłe komentarze:)