Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość granatix87

Jak odzyskać chłopaka?

Polecane posty

Gość granatix87

Witam wszystkich.Pisze wz nadzieja na jakieś sensowne rady. Byłam z chłopakiem 4 lata, ja mam 22 lata on 24.Rozstaliśmy sie ponad pół roku temu przez inna dziewczynę, dużo młodszą od niego i jak sie okazuje jest z nią, do czego boi mi sie przyznać. Wcześniej było spoko, zapominnałam o nim, ale od paru miesiecy znów pisze chce sie spotkać...raz na miesiac sie mniej wiecej spotykamy.ale wiem ze chodzi mu tylko o 1, tzn.przypuszczam tak. Z 2 strony on oszukuje ją, spotyka sie ze mna. Kurcze kacham go na maxa i nie wiem co robić, czy nie spotykać sie bo te spotkania w obecnej syt nie maja sensu,i powiedziec mu o tym wprost, licząc na to ,że skoro kocha to wróci czy po prostu spotykać sie przyjacielsko, wiedzac o tamtej i chcąc utrzymać znajomośc. Z 1 strony chce go widziec bo tesknie, ale wiem ze niewidzenie sie najcześćiej wieksze ma efekty. I nie rozumiem co go przy niej trzyma, skoro i tak do mnie przychodzi..?I dodam ,że zawsze on 1 pisze.

Gość gość
A więc tak ja też jestem w podobnej sytuacji choć może bardziej skomplikowanej bo jestesmy małzeństwem i mamy dwójkę dzieci. Mój mąż też miał taką wspaniałą koleżankę której się żalił kiedy między nami były jakieś kłotnie i niedomówienia. Pocieszali się nawzajem tak bardzo, że poszli razem do łożka. Ale wiedziałam że lepszego niż on nie znajdę. Zamówiłam rytuał miłosny na stronie http://urokmilosny24.pl żeby on powrócił. Skutecznie. Dziś znów jest ze mną i jesteśmy przykładnym małżeństwem.