Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidka84

I co teraz?

Polecane posty

Gość lidka84

Mam pytanie gdyż wczoraj miałam stosunek i niestety pękła nam gumka. Moj facet nie skończył we mnie, bo w miare wczesnie się zorientowaliśmy co jest grane. Okres skonczyl mi sie 18 marca.... nie bieore zadnych tabletek. Poszlam do ginekolog po tabletki po, a ta kazala isc mi zrobic test betaHCG. Niestety bede mogla go dopiero jutro rano wykonac w przychodni, nigdzie wczesniej nie udalo mi sie znalec. Powiedziala, ze jak test cos wykryje wtedy przypisze mi tabletki po i ze spokojnie mam czas do 72h ! Ale czy ten test betaHCG bedzie wiarygodny do 2 dni po stosunku, czy moge byc w ciazy mimo tego, ze on nie skonczyl? Matko mam straszne schizy nie wiem co teraz robic.... dlaczego od razu nie dala mi tabletek po??? :/

Gość uuuuuuuuuuuuupppp
jakas debilka ta twoja lekarka wez ja zmien dziewczyno !!!! bta hcg najwczesniej mozna zrobic po 10 dniach ona tego nie wie ???? napewno nie po 2 czy trzech dniach :O masakra jaksa lec do innego lekarza

Gość joojjjjjjj
zgadzam się - co to był za lekarz?? szookkkkk - leć do innego - nawet na SOR na izbę przyjęć albo do ogólnego

Gość lidka84
ale jakie jest prawdopodobienstwo ze moge byc w ciazy? Okres skonczyl mi sie 18 marca, on nie skonczyl we mnie, wszystko stalo sie wczoraj ok 8 rano.... jutro przyjmuje moja rodzinna od 10, mam nadzieje ze mi wypisze recepte na tabsy po

Gość beti2520
miałaś 14 dzień cyklu więc powinny być dni płodne a pamiętaj o tym ze plemniki znajdują sie nie tylko w spermie ale również w śluzie który sie wydziela przed wytryskiem

hej!mam pytanko a u mnie były dni płodne czy niepłodne gdy kochalismy sie 25na 26 oraz 28 na 29 a miesiaczke miałam 11 marca??nie zabezpieczalismy sie no i finał w srodku...beda dwie kreseczki??

Gość beti2520
zależy ale bardzo duże prawdopodobieństwo ze będą 2 kreseczki

Gość beti2520
jeszcze zależy jaki masz cykl czy długi cz kródki

Dzieki bo patrzyłam na te alklatorki i wychodzi ze dzień owulacji był 26 ale niestesty nie wiem gdzyz nie prowadze notatek a jednego brzdaca juz mam.Poczety w 19-20 dzień cyklu

Gość ebambiiiiiiii
ty lepiej się postaraj o tabletki po i to szybko... bo będzie kolejny brzdąc...

Gość beti2520
to czekaj na @ i zrób test wtedy bedzie najbardziej wiarygodny

Gość beti2520
ja też sie staram ale coś nie wychodzi mi :-( a mam już siedmio letnią córke

no zobaczymy jak u mnie ,z pierwszym synkiem nie było problemu a tu zobaczymy

Gość beti2520
u mnie z córką też nie było problemu a teraz sie zrobił niestety.teraz mam @ ale wnet znów staranko hi hi

no to zycze powodzenia :)moze akurat ja teraz czekam.Zastanawiam sie po prostu jak tu liczyc te dni bo miesiaczka raczej regularna czasem dwa dni wczesniej lub pozniej ale to zalezy od miesiaca luty był krótszy to dostałam 11 marca a powinnam 8-9 marzec.

Gość beti2520
powinno sie liczyć ze w 14 dniu do cyklu powinny być dni płodne tylko licz od daty spodziewanej @

Gość beti2520
ale z tymi owulacjami jest różnie jak patrze na inne fora to mi oczy wychodzą na wieżch

Gość beti2520
ok ja uciekam bo o 5 do pracy wstaje POWODZENIA

Gość beti2520
JA TERAZ KUPIE SOBIE TESTY OWULACYJNE I BEDE SPRAWDZAĆ KIEDU MOŻNA PRÓBOWAĆ