Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abecadło

Czy są tu kobiety

Polecane posty

Gość abecadło

Które lubią i kochają facetów z normalnymi członkami . Takimi średnimi jak większość ma tzn takimi od 12 do 15 cm Bo z tego co tu zauważyłem to tu tylko są takie co ino tylko by chciały by facet miał jak największego. W miłości chyba nie chodzi o to by facet był solidnie obdarzony tylko całkiem o co innego.

Gość ZWYKŁA KAFETERIANKA
ja tam wcale nie lubie duzych bo jak ci taki tam wejdzie to az normalnie boli - taki zwyczajny jest ok ale to przeciez chodzi o jakosc ;-)

Gość abecadło
Jestem ciekaw z kąt one biorą tych facetów z takimi rozmiarami o których tu piszą przecież ich jest zaledwie 10% wśród wszystkich mężczyzn.

Gość ZWYKŁA KAFETERIANKA
jak to skąd??? z wyobrazni!!! kazda baba sie chwali jakiego to ona nie miala chlopaka z taaaaaaaaaaaakim "przyrodzeniem" a tak naprawde to tylko chcialaby miec bo mysli ze to jakas tak super przyjemnosc. mi sie trafil tylko jeden ktory mial duzego i wcale nie bylo tak milo i przyjemnie

Gość abecadło
No i w końcu znalazła się porządna kobieta która naprawdę wie co jest najważniejsze w seksie

Gość ZWYKŁA KAFETERIANKA
a dziekuje dziekuje.... wiesz - kwestia doswiadczenia ;-) szkoda tylko ze niewielu jest facetow ktorzy potrafia naprawde zadowolic swoja partnerke bo wiekszosc to raz dwa trzy zeby tylko sie spuscic i zeby jemu bylo dobrze ... tez kwestia doswiadczenia ;-)

Gość abecadło
Zgadzam się z Tobą że przeważnie faceci chcą że by mu tylko było dobrze i nie interesuje ich żeby kobiecie sprawić przyjemność. Dla mnie najważniejsze jest by to kobiecie było jak najlepiej i najprzyjemniej.

I tak najważniejsze jest czy się daną osobę kocha :) A taki członek 20 - cm chyba by mnie przeraził :O:O:O

Gość ZWYKŁA KAFETERIANKA
ej a gdzie mieszkasz??? ;-) nie no zartuje... no takie jest zycie niestety - u mnie seks z moim mężem trwa 3 góra 5 minut (zachce mu sie, wejdzie z 10 razy i dowidzenia) czasem tylko troche dluzej a dla mnie to zadna przyjemnosc - przewaznie ogladam wtedy telewizor - albo mysle o czyms tak a prawdziwego orgazmu to juz chyba z 2 lata nie mialam a mam dopiero 23 lata!!!!!!!!! porażka.

Gość abecadło
Oj to przykro mi bardzo że tak masz . Jeśli chodzi o mnie to ja jestem 16 lat żonaty i seks naprawdę z żoną mamy wspaniały . Za każdym razem ma orgazm . Nie zostawiam jej nigdy by orgazmu nie miała . Dla mnie to by była porażka jak bym jej tego nie dał. U mnie seks trwa przeważnie tak około 1g nieraz dłużej .

Gość ZWYKŁA KAFETERIANKA
szczęściara ta Twoja żona!!!!!!!!!!! a możesz mi zdradzić mniej więcej jak ty to robisz i co że godzine i ze zawsze ma orgazm???!!!

Gość abecadło
Ja po prostu dla mojej kobiety jestem bardzo czuły i delikatny. Pieszczę ją zmysłowo by rozpalić jej zmysły. Nie spieszę się z niczym przecież nie ma się po co spieszyć. Im dłużej z nią się kocham tym ja też mam z tego więcej przyjemności. Kobietą trzeba się delektować by poczuć jej smak miłości.No i najważniejsze kochamy się bardzo mimo tylu lat razem spędzonych.

Gość ZWYKŁA KAFETERIANKA
oj chcialabym miec takiego meza............. pozazdroscic tylko mi pozostaje.

Gość abecadło
Przykro mi jest słyszeć od kobiet że ich facet nie potrafi spełnić ich pragnień . Widocznie Ci faceci nie znają się na rzeczy jak należy sie kochać z kobietą . Przecież wy kobietki jesteście bardzo delikatne i trzeba się z wami odpowiednio obchodzić Pewnie wielu facetów tego nie wie co tak naprawdę jest ważne dla kobiety i dlatego nie są wstanie zapewnić wam rozkoszy.