Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 7_tydzień

7 TYDZIEN CIĄŻY - OBJAWY?

Polecane posty

Gość 7_tydzień

Czy w 7 tygodniu ciąży można już jakieś objawy zaobserwować?

Gość joojjjjjjj
pewnie ale każdy organizm jest inny - jedni już wtedy wymiotują, biust boli, brzuch boli itd itp ale inni niemają żadnych objawów, znam osoby i takie i takie

ja rzygałam dalej jak widziałam i czułam sie jakbym miała grype

Gość geraldine2345
Ja wlasnie jestem w 7 tygodniu. Objawy? Mdlosci,wymioty,bole podbrzusza,powiekszone piersi,rozdraznienie, sennosc,uczucie nieustannego zmeczenia. Ponadto mozna juz wykonac USG dopochwowe i nawet uslyszec bicie serduszka.

Gość geraldine2345
Ja wlasnie jestem w 7 tygodniu. Objawy? Mdlosci,wymioty,bole podbrzusza,powiekszone piersi,rozdraznienie, sennosc,uczucie nieustannego zmeczenia. Ponadto mozna juz wykonac USG dopochwowe i nawet uslyszec bicie serduszka.

Gość 7_tydzień
:/ Kurcze dziewczyny... Ja 7 tygodni od stosunku, 4 negatywne testy i żadnych objawów :( WIęc chyba nie ma co się łudzić, w ciązy nie jestem.

Gość beti2520
jak ja byłam w ciąży to żadnych objawów nie miałam poza wstrętem do mięsa ale to w połowie ciąży

przed okresem kłucie lub pieczenie w jajnikach i macicy mam(24 dc) i zmiany w menu-rzezcy które uwielbiałam odstawiłam na bok i to dało mi do myślenia;)

ja nie mialam praktycznie zadnych objawow, piersi mi tylko nabrzmialy i w sumie nic wiecej.ok 8-9 tygodnia bylam bardzo zmeczona, moglabym tylko spac, a tak ...to nic :)

w 7tc miałam mega mdłości, wymioty, zmęczenie, senność..

Gość A20
Ja nie miałam żadnych objawów poza nagłym wstrętem do kawy i papierosów. W 7 tc nawet jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży tylko te objawy zaczęły mnie zastanawiać..

Gość koka20
ja jestem w 7 tygodniu ciąży i strasznie mnie bolą piersi już z jakiś tydzień , mam zgagę , senność i strasznego lenia . ale mój mąż strasznie się cieszy że będziemy mieć szkraba

Gość gość
Hej ja jestem w 7 tyg ciąży bo tak wyliczyłam a na pierwsza wizytę mam 25 marca. Testy robiłam dwa i wyszły pozytywne. Od razu wiedziałam że jestem w ciąży bo miałam dziwne kłucia w podbrzuszu i bóle takie trochę podobne jakie się ma przed @ a teraz nie mam takich żadnych bóli tylko czasem na chwilkę zaboli i przestaje ale kuje mnie czasem w pochwie przez kilka sekund strasznie mnie bolą momentami piersi i sutki są twarde i bolesne jak nie wiem co nigdy takiego czegoś jeszcze nie miałam. Nie wiem dziewczyny czy wy też tak podobnie miałyście? Jeszcze innych objawów typu mdłości i wymioty nie mam ale odpycha mnie od niektórych rzeczy a węch mam jak jakiś pies myśliwy różne zapachy mi przeszkadzają.

kłucia podbrzusza takie jak przed @, i chyba zaczyna się zgaga ;-(