Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lounge

pytanie dot. koloryzacji

Polecane posty

Witam! potrzebuję rady bardziej doświadczonych koleżanek :-) do tej pory włosy farbowałam w domu. mój naturalny kolor to brąz, raczej ciemny, ale taki bez wyrazu. zaczęłam farbować szamponami loreal casting, ciemna czekolada albo ciemny brąz i tak przez 2 lata. teraz włosy mam w kolorze bardzo, bardzo ciemny brąz, bo takie wychodzą te castingi u mnie. chciałabym coś żywszego, bo w tych wyglądam smutno - są prawie czarne. i teraz pytanie, czy fryzjer, żeby zrobić mi jakś fajny brąz na włosach (może być ciemny, lub średni, ale cieplejszy), jakiś kasztan albo coś takiego, musi mi w jakiś sposób te włosy rozjaśnić najpierw? nigdy nie farbowałam włosów w salonie fryzjerskim, stąd moje pytanie. z góry dziękuję za odpowiedzi :-)

Japamiętam, że były takie farby, które nadawały ładny odcień włosom ciemny, bez uprzedniej koloryzacji...nie moja bajka, bo ja mam blond, wie wiem, że były, i nieźle sięponoićsprawdzały...

Acha imoja przyjaciółka miałam taki farbowany ciemny brąz...i farbując włoski na mocny, wyrazisty kolor...czerwienie, które z zasady są przeznaczone do jaśniejszych włosków, aby dobrze wyszły..u niej wyszły wspaniale na ciemnych. Nadały lekką kasztnową poświatę na jej ciemne brązowe włosy, i teraz tylko nakłada na włosy farby WYRAZISTE, właściwie czerwone...które jej nie wychodzą tak ostro:)