Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda.

jędrny biust a biustonosz

Polecane posty

Gość Magda.

ostatnio przeczytałam gdzieś, że spanie w staniku moze pomóc w ujedrnianiu biustu. czy słyszałyście cos o tym, a moze ktoś stosuje i widzi różnice?

Gość Magda.
hmm. nikt nic nie wie?

Gość hjykuk
co za bzdura, w staniku nie powinno sięspać

Nie bzdura. Sprawdzone empirycznie i polecane przy większym biuście: http://tnij.org/c5r5 (polecam cały wątek). Tylko oczywiście musi być to stanik dobrze dobrany rozmiarowo (choć obwód może być luźniejszy niż w biustonoszu dziennym - w nocy nie spoczywa na nim zadanie podtrzymywania 90% ciężaru piersi).

Gość Magda.
o dzieki, fajny wątek, nie znalazłam go. przeczytałam i wiem troche więcej no i ja sie zdecydowałam na spanie w staniku. zobaczymy czy coś sie zmieni.

Gość Karineczkaa
ja też słyszałam, że nie wolno spać w biustonoszu, zresztą to niewygodne

Gość a dlaczego
a niby dlaczego nie wolno? bo co? ja od kilku lat śpię w biustonoszu i dzięki temu nie obwisły mi piersi jak ci niewygodnie to do kitu stanik masz, mi tam wygodnie :)

Gość Magda.
Więcej argumentów jest na tak. to znaczy takie ze wiele kobiet mówi ze dzieki spaniu w staniku ma jedrniejsze piersi. jedyny argument przeciw to "słyszałam ze nie wolno". ja do spania wybrałam taki miękki ale z fiszbinami i luzny więc własciwie go nie czuje a przynajmniej wszystko jest na swoim miejscu.