Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ProblemyProblemy

Lenistwo

Polecane posty

Witam, was wszystkich. Mam dość duży problem, jak dla mnie. Otóż odkąd pamiętam, należę do osób bardzo leniwych, którym kompletnie nic się nie chcę. Mój największy problem, polega na nauce. Po prostu nie potrafię zmotywować się do nauki, i chcę was prosić o rady na ten temat jak można się zmotywować do tego. Proszę was, nie piszcie, że jestem głupia itp. Bo nie macie pojęcia jaką jestem osobą. Proszę o dość konkretne odpowiedzi na mojego posta, i nie chcę w nim widzieć, żadnych obrażających mnie komentarzy, a wiem, że ludzie potrafią być chamscy. Prosta rada jak mam zmotywować się do pracy. Ale wiem, że dość dużo osób napiszę, żebym myślała o konsekwencjach, ale raczej mnie to nie motywuje. Z góry dziękuje ;] Bo nie chcę zawodzić już ...

Gość to i ja sier wy po wi e m
mam podobnie ... motywuje mnie to jak jestem postawiona pod sciana i wiem ze albo woz albo przewoz... :O czasami sie to dla mnie marnie konczy ale zycie samo nas uczy...

Gość też tak mam...............
i żadnej na to rady nie mam. Robię wszystko na ostatnią chwilę...szybko ale od poczatku do końca. Zadna siła nie potrafi mnie zmusić do zrobienia czegoś wcześniej. Motywacji brak kompletnie. Mam to w nosie. Nie potrafię się wieloma sprawami przejmować. Czasami zastanawiam się jak ja w ogóle funkcjonuję - a funkcjonuję całkiem nieźle :P

Gość len len len
zrob sobie badania- moze z tarczyc masz cos nie tak- powaznie

Gość len len len
z tarczyca mialo byc :D

Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto będzie miał jakąś radę. Wiecie z jednej strony jest tak chodź to zrób, a z drugiej nie. To tak jak by, moje sumienie mówiło tak, a jednak coś mówi nie.

Gość pewna rzepa
a czy masz duzo przyjaciol, duzo wokol ciebie sie dzieje i jestes po prostu zajeta bardziej ekscytujacymi rzeczami niz nauka czy raczej nie uczysz sie ale nic innego tez nie robisz?

Raczej, tylko do nauki. No przyjaciół mam dość sporu, ale żeby nie było od czasu do czasu zajrzę do książki, przejże, ale za długo to nie trwa.