Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandibel

Zakochałam się w twj sukni

Polecane posty

Gość Boriana
Moim zdaniem kiepski ten twoj obiekt zakochania ;-). Ale tobie pewnie nie podobalaby sie moja suknia

hm..generalnie nie bardzo wiem,jak można się w sukni zakochać ;D strona z tą suknią przwinęła mi się kiedys przez palce,ale nie wiem gdzie można znaleść.rzekłabym,że to taki prostawy model,więc radzę wydrukowAć i lecieć po salonach w twoium mieście,jak się nie uda-pozostaje szycie ;-)

Gość zgadzam się nawet
jest lepsza niż te wszystkie bezy pokazywane na kaffe, ale nie rewelacyjna

Gość zolwikk
te "bezy" przynajmniej czyms wyrozniaja dziewczyne z posrod wszystkich gosci. taka sukienka jest nijaka prosta i kazda ;laska bedzie wniejwygladac przecietnie

Taaaa im więcej na sobie tym lepiej... Autorko podobną (jeszcze prostszą- bo bez koła, do tego beżową ) suknię miała żona mojego kuzyna. Wyglądała ślicznie i niebanalnie. Jedyny minus- ślub w sierpniu, straszny upał był a w tych rękawach gorąco. Miała ją szytą w salonie, na zamówienie. Warto wydrukowac zdjecie i poszukać kogoś, kto się podejmie szycia na wzór. Jest prosta wiec szanse powodzenia są duże :)

Gość zolwikk
a kto powiedzial ze im wiecej tym lepiej. ktos tu ma problem z zczytaniem a suknai ejst tak nijaka ze boj sie boga

Gość groszeczek
mi tez..

Gość Prześliczna jest ta suknia

ładna sukienka, w prostocie cały czar i urok... daje Ci pole do popisu... uzupełnisz ją swoją osobowością... a bezy zostaw pustakom bez pomysłu na siebie

Gość sama jestes
pustakiem. bhezy sa rownie ladne pod warunkiem ze to nie typowe bezy nadmuchane i ze ie zaklada tego gruba laska. wiec pustak to z ciebie jest

"a bezy zostaw pustakom bez pomysłu na siebie" hehehe ktos tu ma chyba niska samoocene... fajnie, ze uwazasz, ze prosta suknia to jest "pomysl na siebie"(chociaz tu moglabym sie spierac, czy brak pomyslu jest pomyslem), ale musisz od razu obrazaz dziewczyn, ktore lubia inny fason sukien...

Gość a no dzicz jak nic
fajna ta suknia :) tzn. te rękawy są ciekawe i to w jaki sposób idą w górę :) dól taki sobie.... obejrzałam suknie z tej strony i sa całkiem ciekawe niektóre

Gość bardzo ładna sukienka

a kogo niby obraziłam... przecież teraz wszystkie prawie sukienki to bezy jak od jednej krawcowej, linia hurtowa... tylko z dodatkiem pierdułek... falbanek... a i te okropne draperie barokowe... nikogo osobiście nie obraziłam, a jeżeli ktoś pomyślał... że to do niego... to już nie moja wina... ok, trudno mi lansować moją suknię ślubną... bo nie każdy lubi styl Mortycji... i nawet mi to wisi... pisałam do autorki tematu i wyraziłam swoje zdanie...

Gość Boriana
Styl Mortycji? A co chcesz na czarno do ślubu iść ;-)

Gość sandibel
Dziękuje za za wszystkie komentarze i te poztywne i negatywne. Ja osobiście nie mam nic prezciwko tak zwanym bezom, uważam, że są również śliczne, tylko ja jakoś tak preferuje skromniejszy styl dla siebie :) Poza tym jestem osobą dość niską i w takiej bezie wyglądałabym jak dziecko na balu przebierańców :) Co do rękawów w jedzeniu to może być problem bo ja taka ciapa trochę jestem, ale najwyżej świeżo poślubiony małżonek będzie mi je trzymał podczasz konsumpcji :P Ogólnie jak pokazałam tę suknię narzeczonemu to stwierdził, że podoba mu się bardzo. No ślub planujemy na wrzesień przyszłego roku więc czas na ewentualne szycie mam :) i w tych rękawach we wrześniu powinno być już okej. Jeszcze raz dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam

Gość Madzinnnkaaa
a mi się bardzo podoba :) śliczna jest :) a góra przepiękna :) będziesz ślicznie wyglądać :)

Gość brak weny
Do Sandibel: Miałam suknię w podobnym stylu. Może Cię zainteresuje? W kwestii technicznej- rękawy nie wpadają do dań :) Przesyłam linki do kilku zdjęć umieszczonych na fotosik.pl http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/02324eb4b70f1869.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/64c106a649e9e389.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/99afc68baa1dd632.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d29d1b584fb93558.html szyta na wzór: http://www.we-dwoje.pl/oryginalna;suknia;slubna,ogloszenie,18160.html?foto_id=1 Pozdrawiam!

Gość sandibel
Do brak weny: jejciu Twoja też była śliczna :) Jak dobrze wiedzieć, że nie tylko ja mam taki nietypowy gust. Do Kahori Karamorita: przykro mi jeśli nie potrafisz zrozumieć prostej metafory ;p

Gość brak weny
do Sandibel: Dziękuję, miło słyszeć. P.S. Jest do nabycia za rozsądną cenę. Może się skusisz? :)

Gość w guście Snadibal
de gustibus... Mnie tam się podoba. Za ile?