Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kj ktjiermeiovrjo

Błagam o pomoc! Szybko!

Polecane posty

Gość kj ktjiermeiovrjo

mojej suczce pół rocznemu amstaffowi zaraz przy narzadzie płuciowym zrobiło sie cos bardzo dziwnego. taka buła średnicy złotówki. taki jak by wielki pryszcz lub czyrak. to ciagle sie jej dzis powieksza. a zaczeło sie jakies 2 miesiace temu od kilku prawie niewodocznych plamek. dopiero dzis rano stało sie to takie wielkie. a od rana jeszcze bardzo urosło. wydaje mi sie ze ja to nie boli poniewaz jest taka jak zawsze. nawet gdy tego dotykałam to nie zwracala na to uwagi. blagam pomozcie szybko bo nie wiem co robic. co to moze byc? od rana bardzo to urosło. nie moge jechac z nia do weterynarza bo jestem w tej chwili sama w domu z 2 malutkich dzieciaków a pozaty nie mam w tej chwili nawet pieniedzy. ja nie chce zeby ona cierpiala. blagam pomozcie

Gość
na mój gust to sprawa dla weterynarza

Gość Qarro
Osobiście nie mam pojęcia, ale może spróbuj zadzwonic na pogotowie weterynaryjne, może Ci cos doradzą przez telefon. Mam tu dwa nr, mam nadzieję, że aktualne o61 8625992 502300400

Gość Zaraz zadzwonie
Dziekuje bardzo. zaraz zadzwonie o ile to nie jest głupi zart

Gość Qarro
To nie jest żart, nie wiem tylko czy te nr są aktualne bo ostatnio dzwoniłam kilka lat temu, jak moja czteromiesięczna wówczas goldenka połknęła podkolanówkę;-) Serio...

Gość asd23
glupim zartem moze byc tylko to ze obserwujesz rozwoj choroby u swojego pieska i reagujesz tak pozno