Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brońcie wielkiego nobliste

Obrońcy LEcha Wałęsy gdzie jesteście

Polecane posty

Gość brońcie wielkiego nobliste

jakis Zygzak napisał prace magisterską w której "udowadnia" że Lechu miał nieslubne dziecko i że był agentem SB i inne takie pierdoły ......za to Zygzak dostał nagrodę z Ujotu i angaż w IPN-ie :D Ten sam Żygzak pisał wcześniej że " Homoseksualiści to zwierzęta i wysłannicy diabła" no sz kórwa :D

Gość Wałęsy nie trzeba bronić
on już jest legendą i żaden psychol tego nie zmieni :P

Gość lklkjlkjlkjlkjlk
ale jaki wydawca wydaje taki chłam?

Gość każdy ma prawo do swojej opini
bronisz komuś jawnie wypowiadać swoich myśli? obrońco Wałęsy???

Gość ja tam myśle że ten cały ....
Zygzak to ten ''nieślubny'' syn Lecha, na którego tenże alimentów nie płacił i biedaczyna nie miał za co pić w akademiku, a teraz sie mści :-0 jednym słowem chłopak ma podwójnego kaca :-0 trza mu było troche popracować (dając dupy na dworcu w Krakałie, a potem także dając dupy promotorowi żeby takie gówno przepchać) :-0

Gość niewiele ponad 2 lata
Lechu mowi, ze chyba wyniesie sie z tego kraju... nawet go rozumiem

Gość Wałęsy nie trzeba bronić
:D:D:D

Gość ja tam myśle że ten cały ....
btw: historyk IPN w/g mediów, pan Zygzak: obsługuje ksero :classic_cool: nazwisko już chyba sie skserowało zygzakowato razem z jego zygzakowatym podejściem do życia :-0 ot nasza polska zygzakowatość :classic_cool:

Gość muahhahhahahahhhahahahhhahah

Gość ljkhizffdxg
😴

Melduję się ! Ale tym Zygzakiem bym się nie przejmowała ,wszak tylko obsługije ksero :)

Gość wcale nie takie gładkie
"Recenzując samą książkę prezes IPN kilkakrotnie powtarzał na antenie radia RMF FM, że nie jej nie czytał i dlatego nie może się całościowo odnieść do zarzutów wobec niej. Jako podstawowy błąd metodyczny wskazał przytaczanie relacji anonimowych świadków, których zeznania powinny zostać spisane i podpisanego przez autora słów." :o plotki anonimowych osób? LOL no to faktycznie dziełko naukowe

Zyzak nie etatu naukowego w IPN,ie. Obsługuje ksero. :D To tak jak by sprzątaczka z MSZ powiedziała że nie lubi Niemców i by z tego wybuchł skandal dyplomatyczny. Tusku by ogłosił likwidację ministerstwa. :classic_cool: To jest format polskich polityków. To nie pies, a mysz zapiszczała i cała karawana się zatrzymała.

Z drugiej strony to smutne.. człowiek symbol a się boi byle fantasty, ba obraża się na cały kraj.

Myrevin----------ja Go rozumiem .To tylko człowiek .Każdy ma swoją granicę wytrzymałości .

I oczywiście ---------ten Pan- to Zyzak , nie Zygzak ;)

Oczywiście rozumiem zachowanie ale jest to zachowanie przedszkolaka.

Niby tak ,ale ja Go rozumiem jako człowieka .Bo bardzo empatyczna jestem ;)

Myrevin -----------ale Wałęsa ma coś w sobie z przedszkolaka :) I to jest jego urok i znak rozpoznawczy :)

Gość Lechu ma jednka rację
Wczoraj w programie Lisa powiedział o co mu chodzi Powołać komisje, póki jeszcze zyja swiadkowie, wyjasnić raz na zawsze czy skakał przez płot czy motorówką UB-ecka przypłyną itd. Wałęsa jest wkurwiony bo szarpia go, pomawiają, IPN też w tym bierze udział i takie to wszystko rozlazłe, na plotakch oparte, na niedomówieniach więc albo wóz albo przewóz a jak jest agentem, skoro IPN tak uważa no to mówi że zwróci nagrody, nie będzie brał udziału w uroczystosciach bo skoro agent SB to nie nalezy mu się i nie jest godny.

Gość Walesa ma cos ze zdrajcy
duzo tego ma

Tak , ile razy musi jescze udowadniać ,że "nie jest wielblądem " ?

Gość no to w ta albo w tamtą...
Według pracownika IPN homoseksualiści to zwierzęta Dyrektor oddziału krakowskiego Marek Lasota, podejmując decyzję o zatrudnienia pana Zyzaka, nie znał jego pracy magisterskiej - mówił w Kontrwywiadzie RMF FM Janusz Kurtyka. Pan Zyzak napisał tam między innymi, że wszyscy homoseksualiści to zwierzęta i wysłannicy diabła. Prezes IPN podkreślił, że Instytut nie ma nic wspólnego z kontrowersyjną książką Pawła Zyzaka o Wałęsie. Przyznał też, że jej nie czytał. RMF FM: Panie prezesie, czy napisanie, że „Lech Wałęsa sikał do kropielnicy”, „był nożownikiem z kompleksem Edypa”, to jest dobra przepustka do pracy w Instytucie? Janusz Kurtyka: Oczywiście to są stwierdzenia, które w pracy historycznej nie powinny mieć miejsca, tylko że ja tej pracy nie czytałem, więc opieram się na pańskich cytatach. Myślę zresztą, że dyrektor oddziału krakowskiego Marek Lasota, podejmując decyzję o zatrudnienia pana Zyzaka, nie znał pracy magisterskiej. Panie prezesie, ale dzisiaj ją znamy. Wiemy, że pan Zyzak, który pisze nie dość, że takie rzeczy, to jeszcze pisze, że wszyscy homoseksualiści to zwierzęta i wysłannicy diabła, pracuje w instytucji, która powinna być instytucją publicznego zaufania i szacunku. Czy ktoś taki może pracować w podległej panu instytucji? - Zgadzam się z panem. Te cytaty również są dla mnie nowością. Myślę, że dyrektor oddziału krakowskiego powinien przyjrzeć się dokonaniom pana Zyzaka. http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Wedlug-pracownika-IPN-homoseksualisci-to-zwierzeta,wid,10992167,wiadomosc.html

Powołać komisję .. po 20 paru latach grzebania w papierach przez różne osoby? :D Za rządu Olszewskiego była ostatnia realna szansa na udowodnienie czegokolwiek komukolwiek. Teraz to szkoda kasy na takie brewerie. A z resztą niech się bawią.. sam Wałęsa ponoć brał z IPN swoje teczki, kto teraz, z tych co jest przeciwko niemu uwierzy w rzetelną możliwość ustalenia prawdy.