Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonka kierowcy

co mam zrobic?

Polecane posty

Gość zonka kierowcy

moj maz jezdzi ciezarowka zagranice dobrze zarabia, dzieki temu nie musze pracowac:) jest 3 dni w domu w tygodniu przez 4 jezdzi. ale teraz zblizaja sie swieta i on ma wrocic dopiero w 1 dzien swiat? co mam zrobic? burzyc sie zeby swieta spedzil w domu? to nasze 1 swieta ale w sumie swieta zaczynaja sie w niedzielie? sama nie wiem

Gość zonka kierowcy
:O sa tu kierowcy lub ich zony?

Gość zonka kierowcy
upup

Gość zonka kierowcy
?????

Gość mala księżniczka
no to masz poważny problem napisz do "Przyjaciółki" może tam tobie pomogą

Gość pipulinska
dziewczyno!!!! niech pracuje, zarabia i nie musisz pracować!!! pomyśl ile kobiet by ci zazdrościło

Gość o zgrozo...
nie badz smieszna pytasz na forum o zadnie....twoja prywatna sprawa co zrobisz chcesz miec meza przy sobie na swiatecznym sniadaniu popros by wziol wolne w pracy,odrobi innym razem,a jak ci wstarczy ze bedzie na 1 dzien swiat to jaki problem,nie jestes chyba malym dzieckiem zastanow sie czego ty chcesz!!!

Gość zonka kierowcy
tak myslisz a zycie rodzinne??

Gość frufru
burz się burz. jest kryzys w transporcie, ciężko o jakieś w ogóle przejazdy, mąż się pobulgocze, wywalą go z roboty i bedziesz musiala iść do pracy. no ale bedzie w domu na święta...

Gość oboje będziecie na bezrobociu
i Wasze życie rodzinne będzie kwitło będziecie mieć duuużo czasu dla siebie

Gość zonka kierowcy
sama nie wiem mamy rocznice slubu w poniedz wielkanocny i impreze wiec tez chcialabym zeby mi pomogl.

Gość zonka kierowcy
macie racje - teraz rzeczywiscie w transporcie kryzys

Gość Dobra- Rada
Radzę przetestować męża na HIV.

Gość frufru
"o zgrozo... - popros by wziol wolne w pracy,odrobi innym razem,a jak ci wstarczy ze bedzie na 1 dzien swiat to jaki problem " otóż nie odrobi. jak ma trase to musi ją zrobić do końca, chyba nie myslisz ze w połowie drogi z towarem zawórci i pojedzie sobie do domu, a po swietach dowiezie na miejsce?... czas pracy kierowców jest określany przez ścisłe normy, tego sie nie da poodrabiać. nie moze pojechac innego dnia dwa razy tyle, bojak go dorwą na przekroczeniu tacho to zapłaci taka karę ze go w ogole z firmy wywalą.

Gość zonka kierowcy
dzieki za rady

Gość zonka kierowcy
"o zgrozo... - popros by wziol wolne w pracy,odrobi innym razem,a jak ci wstarczy ze bedzie na 1 dzien swiat to jaki problem " ktos tak napisal bo sie nie orientuje jak taka praca wyglada:) co do testu pomysle nad tym :)

Gość pipulinska
to twój mąż zapierdala na rodzinę a on ma jeszcze ci pomagać w imprezie???? walnij się w glowę!!!!!!!!!! jak wraca z roboty to ty mu kapcie i ciepłu obiadek powinnaś podawać a nie do roboty gonić

Gość zonka kierowcy
nepewno ja tez ciezko pracuje w domu i jestem sama z niemowlakiem. pewnie bede mu holdy skladac:O

Gość zonka kierowcy
mnie zycie nie rozpieszcza:P

Kochana wbrew pozorom Cię rozumiem. Mój mąż pracuje za granicą , więc zdarzało się, że święta jedne czy drugie spędzaliśmy osobno. Od lat nie spędziliśmy razem rocznicy ślubu. Wiem, że jest Ci ciężko, ale "pipulinska" ma trochę racji. Nie powinnaś męża obarczać przedświątecznymi sprawami, które tak naprawdę możesz zrobić sama. Posprzątać możesz już teraz, a niektóre potrawy możesz zamrozić. Mam dwoje dzieci, więc wiem, że nie jest Ci łatwo, ale Twojemu męzowi też łatwo nie jest. On nie chce wracać do domu zeby w nim sprzątać i słuchać wyrzutów. Wraca z myślą, że będzie oczekiwany , i że razem spędzicie trochę czasu. Niekoniecznie przy garach i pieluchach :-o