Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słonko21

Problem w pracy!

Polecane posty

Jestem zatrudniona w firmie takiego starszego pana, ostatnio szef powiedział ze pół pensji bedzie on mi płacił a drugie pół jego syn. Dzis jest dzien mojej wypłaty szef powiedział zebym wziela sobie pieniadze z kasy, ale widze ze jego syn nie zamierza mi zapłacić. Co ja mam zrobic? Nie mam odwagi spytac jego syna o te pieniadze bo wkoncu to nie u niego jestem zatrudniona, a taka umowa była miedzy nimi. :( Chyba sie zwolnie!!!

weź tą prace walnij będzie ci synek hajs wypłacał a co to bankomat?! znajdz odpowiedzialnychj pracowaców

Gość bez przesadyc
dlaczego sie wstydzisz zapytac???? pytaj smiało i juz nie rozumiem jaki to wstyd domagac sie tego co Ci sie nalezy!

Gość albo powiedz synowi
ze wyplacasz z kasy polowe pensji tak jak to bylo w umowie i.. urwij powinien dac Ci reszte, ale fakt bez sensu prosic sie o kase, powinni robic przelew na twoje konto pod koniec miesiaca i tyle! a no i jeszcze skad wiesz ze nie zaplaci jak dzien sie dopiero zaczal?

bo on był juz dzis w biurze i ma juz go tu nie byc. A to jest pierwszy miesiac kiedy niby maja mi obaj pensje płacic.

dziewczyna pracuje a jak przychodzi do wyłaty to ona się wstydzi upomnieć :-D najlepiej idź i nie wołaj :-D

chodzi o to ze szef powiedział mi ze powie temu swojemu synowi ze ma mi zapłacić, a ja jeszcze nigdy on niego grosza nie wziełam zawsze stary cała sume mi płacił

Gość A DUZO CHOCIAZ PŁACA

Gość zawołaj reszte kasy i zwolnij

Gość zgodziłaś się sama
to weź drugie 600 i dowidzenia, zwolnienie na stół i koniec, gdzie Ty pracujesz?

Gość zażądaj
od szefa na piśmie opisu nowego sposobu płacenia wynagrodzenia. Papier to podstawa !!!

tylko ja mam na umowie najnizsza krajowa a dostaje wiecej. wogole juz mam dosc tej roboty, tylko kurcze ciezko cos nowego znalesc