Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 herbatynka

zarobki- pytanie!

Polecane posty

Go艣膰 herbatynka

Mam do Was pytanko. Jakie zarobki uwa偶acie za przyzwoite (dla m艂odej osoby z wykszta艂ceniem wy偶szym ze sta偶em pracy ok. 1,5 roku)?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 no ale to zale偶y w jakiej
pracy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sczc
2-3 ty艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 herbatynka
asystent w dziale kadr (niby asystent, a rzeczywisto艣ci samodzielny pracownik). Pewnie nazwali asystent, 偶eby mniej chcie膰 kasy :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak na polskie warunki
dostaniesz 1500 netto to bedzie ok. Ja bym ci da艂a 2000 netto :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MisiaMi
Chodzi o to, ze mam prace. Tylko ona mnie nieco nudzi (pisanie artyku艂ow i monitorowanie strony internetowej). Problem w tym,偶e jestem freelancer i saam musze dbac o swoje skladki. Mam z tego na rek臋 1500 zlotych, a pracuje w sumie po 2 godziny dziennie (czasem pracuje 8, a pozniej przez 3 dni w ogole). No偶a na gardle nie mam, wiec tanio si臋 nie sprzedam. ;) Co by艣cie zrobi艂y na moim miejscu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MisiaMi
Zmienilam nick, bo mialam glupie skojarzenie z herbatynka

Udost臋pnij ten post

ja bym na twoim miejscu znalazla dodatkowe zajecie nie rezygnujac z tego co do zarobkow, zalezy w jakim miescie mieszkasz i jakie masz potrzeby jakbym nie miala faceta z ktorym mieszkam i ktory placi wszystkie oplaty za mieszkanie to dla mnie 1500 to byloby malo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MisiaMi
z tego nie zrezygnuje bo za wklad czsowy jaki wkladam w ta prace to kasa calkiem niezla. Miasto ok. 450 000 mieszkancow. Mieszkam z mama, bo ojciec pracuje w innym miescie. Moj chlopak jeszcze studiuje, wiec nie moglibysmy mieszkac razem, bo on ma tyle zaj臋c, ze nie moglby pracowac. A ja musialabym chyba doastc ze 4 tysiaki, 偶eby nas we dwojke utrzymywac (zreszta nie mam zamiaru :P )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MisiaMi
wklad czasowy jaki wkladam * maslo ma艣lane mi z tego wyszlo :P

Udost臋pnij ten post

no to takie zarobki w twojej sytuacji powinny byc satysfakcjonujace o ile nie marza ci sie dalekie podroze, jakies szczegolne oszczedzanie itd. ale wg mnie jak ci sie chce znajdz jeszcze inne zajecie - dobrze miec odlozone pieniadze no i wiecej w cv

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem zainteresowana tematem
MisiaMi> staram sie o podobn膮 prac臋, bo wed艂ug mnie kasa niez艂a a czasu sie du偶o na to nie po艣wi臋ca i mozna pracowa膰 w domu, w dodatku mam mozliwo艣膰 pisania tekst贸w na temat kt贸ry mnie interesuje. Mo偶e masz jakie艣 rady dla mnie 偶eby mnie przyjeli?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MisiaMi
Mam spore oscz臋dno艣ci (moja rodzina jest dosy膰 dobrze sytuowana) i wlasnie z inwestycji, na ktore kiedys sie zdecydowalam wydaje kase na podr贸ze (raz na rok gdzies w Europie, co dwa lata poza Europ膮). Zamierzam tez odkladac jaka艣 kas臋, po nie chce isc to pracy, zeby miec kas臋 tylko "tu i teraz", mimo 偶e moglabym tak post膮pi膰. Generelanie nie chodzie mi, ile potrzebuje do zycia tylko za ile jest w ogole sens podjac prac臋. Bo ja sobie mysle, ze za mniej ni偶 1800 to w moim przypadku bezsensu. Szkoda czasu na prac臋, jak daj膮 mniej. Moglabym sobie tak przebimbac max. rok i w tym czasie szukac czego艣 lepszego. A przez ten czas mialabym skladki w dupie, bo placili za mnie. Pytam Was, bo chce miec opinie innych osob, aby w pelni obiektywnie na to spojrzec. Negocjujac zarobki udaj臋 (saam przed sob膮), ze mieszkam sama, musz臋 oplaci膰 wszystko sama i nie mog臋 liczy膰 na pomoc rodziny (to oczywi艣cie bzdura). Takie my艣lenie nie pozwala mi sie tanio "sprzeda膰". A to, ze mam wiecej szcz臋scia to moja slodka tajemnica, pracodawca nie musi wiedzie膰, ze moja sytuacja jest dobra (gdyby wiedzial, to by zaproponowal 1200 brutto. a za tyle to nie oplaca sie pracowa膰)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MisiaMi
jestm zainteresowana -> o ile nie ma sz malego dziecka, nie jeste艣 chora/niepelnosprawna to odpu艣c sobie prace w domu. Tez mi si臋 wydawalo, ze jest to super rozwi膮zanie. Wytrzymasz max. 3 miechy, a pozniej poczucie samotno艣ci b臋dzie tak silne, 偶e oszalejesz. To jest wlasnie powod, dla ktorego ja szukam pracy. Jak naprawde chcesz to musisz powysylac maile do redakcji portali internetowych, ktore publikuj膮 artyku艂y ze swoim CV, LM oraz probkami tekst贸w. U nas niestety nie ma szans, bo jestesmy z branzy automotive, wi臋c ledwo zipiemy przez ten "kryzys"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MisiaMi
jestem zainteresowana -> mo偶esz sie probowac dogadac, 偶e dasz pare tekst贸w gratis do publikacji, a pozniej dadza Tobie zlecenia.U mnie problemem jest to, 偶e pisze teksty na temat, ktore mnie nie interesuje i na dodatek bardzo slabo si臋 na tym znam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem zainteresowana tematem
ja studiuje wiec na samotno艣c nie narzekam, mieszkam z rodzicami, ale chce zarobi膰, zaoszcz臋dzi膰 troche i sie wyprowadzi膰 do faceta. Mam konkretn膮 ofert臋 na kt贸r膮 chce odpowiedzie膰, mam nadzieje 偶e im si臋 spodoba co napisz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MisiaMi
upup

Udost臋pnij ten post