Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czekamy

zaadoptujemy dziecko

Polecane posty

Gość Czekamy

Witam. Jesteśmy małżeństwem. Bardzo pragniemy dziecka lecz z powodów zdrowotnych ciąża mogla by zagrozić mojemu życiu . Dlatego zdecydowaliśmy, że chcemy zaadoptować dziecko w ramach AZW. Możemy pomóc sobie i komuś. Mamy po 33 lata. Chcemy dziecku ofiarować miłość, dom, dobre warunki, kochających rodziców i kochających dziadków. Rozumiemy Wasz ból, dlatego chcemy abyście zdecydowali i sami nas wybrali. Finansowo też stoimy dobrze. Dziecku niczego by nie brakowało. Oboje pracujemy. Do szczęścia brak nam tylko dziecka . Dziękujemy i pozdrawiamy

Gość tryrty
Uproszczając: szukacie tutaj kobiet/par, które nie mogą wychować swojego dziecka i oddadzą je "ze wskazaniem"?

Gość tryrty
Hmmm... a gdybyście tak... założyli swój własny blog czy stronę internetową i w ten sposób pokazali co oferujecie?

Gość Czekamy
jest taki blog Adopcja ze wskazaniem.Zapraszam Lecz duzo osob nie wiem o takim czyms,Jest duoz rodzin matek ktore nie moga wychowac dzieci a jest duzo rodzin ktore nie moga urodzic i w ten sposob mozna sobie pomóc.Po co oddawac dziecko do Osrdka adopcyjnego nie wiedzac gdzie trafi jak moze wiedziec i poznac ludzi którzy wychowaja dziecko i beda je kochac jak by tego chcieli rodzice biologiczni dla swoich dzieci:)

Gość Czekamy
SA dwa sposoby AWZ Lub OAO to zalezy juz od rodziny

Gość Czekamy
tryrty ale my nie jestesmy przedstawicielami handlowymi aby pokazywać swoje oferty:)

Ludzie niestety cześciej wybierają aborcje, niż oddanie dziecka komuś, kto nie może go mieć, a bardzo chciałby.

Gość Czekamy
Dokładnie Karaoke87 dlatego pisze gdzie sie tylko da zeby kobiety dały życie a uszczesliwa dziecko i pomoga matka ktore nie moga miec dziecka a jest to ich marzenie.:)Po co zabijac każdy chce życ lepiej urodzic poszukac rodziców i nie miec wyrzytów sumienia ze nic sie nie zrobiło:) pozdrawiam

Jestem pełna podziwu i Waszej determinacji że napisaliście o tym własnie tutaj.Smutno mi juz na sama mysl ile dostaniećie batów za to od róznych osób.macie problem i szukacie pomocy.Piszecie otwarcie-Wasza sprawa.Pragniecie dziecka,bardzo pieknie ale to chyba nie jst dobre miejsce...Jeszcze zarzuca Wam że handlujecie albo zjadacie dzieci...Gdybym miała wyrzucic dziecko na smietnik albo utopic w beczce wolałabym je oddać.Tyle

Gość Czekamy
Handlujemy dziecimi.Raczej bysmy wtedy napisali ze kupimy dziecko .Przecież tu sa rózne fora o tematyce Ciąża poród macierzyństwo wychowanie dzieci.Wiec piszemy też o tym ze pragniemy tego.Wiec nie rozumiemy za co mamy dostac baty?AZW nie jest zabronione i nie jest to handel :)Wiesz sa juz takie czasy ze nie mozna zamknać sie w sobie .

Ja jestem po waszej stronie,jesli sie zle wyraziłam przepraszam.Chodzi mi o to że tutaj siedza dziwne osoby.Raz napisałam że chciałabym podać mojemu dziecku kanapke czy nalesnika pytając która juz tak robiła to mnie wyzwały od róznych i wogóle,więc myśle że to miejsce zmienia sie w smietnik i możecie zostac dziwnie odebrani.Trzymam za Was kciuki

Gość desffff
no nie rozumiem co niektórych. Tutaj chcą zaadoptować dziecko to im się dolatuje. A jak ktoś chce usunąć to karzecie na siłe rodzi i oddawać. To albo nie osuwać i oddawać, albo usuwać i nie będzie żadnej adopcji. Co za popieprzeni ludzie mieszkają w tym naszym kraju.

Gość Czekamy
:) wiesz Kochana takich nienormalnych ludzi jest pełno nie przejmuje sie tym.Pozdrawiam

Gość Czekamy
Desffff mowisz o sobie:) Nikt nikomu nie karze.Każdy ma swój rozum swoje serce swoje sumienie :)A jak tego ktos nie rozumie masz racje za za popiep.ludz:)Ale pewnie nie zrozumiesz tego.pOZDRAWIAM

Gość Czekamy
Hehe tutaj tak przez internet i poczta wysla.SZkoda ze czasem ludzie maja własna wyobraznie;/;/;/ I tylko włąsny tok myslenia. A co tutaj na forum były sa fora gdzie kobieta pisze ze nie ma warunkow na wychowanie dziecka.Wiec czemu my nie mozemy napisac o swoich problemach i szukac i dawac pomocy.Nikt nie chce na siłe.Sa gorsze rzeczy na necie !!!!

Gość pytanko mam takie
czekamy, witaj, nie odbierz tego jako ataku. Mnie też spotkało straszne nieszczęście w życiu i także zdecydowaliśmy się na adopcję. Dlaczego nie chcecie się zgłosić do ośrodka adopcyjnego? Domyślam się, że jednym z powodów jest fakt, że krążą pogłoski, ze przez AZW można dostać dziecko szybciej niż przez OAO. Ale w latach wyżu przestaje się to sprawdzać i kolejka w OAO schodzi naprawdę szybko. Dlaczego więc pragniecie tego rodzaju adopcji, narażając się na udział biologicznej matki dziecka w jego wychowywaniu, podczas przy AZW jak wiesz matka biologiczna zna wasze dane z wzajemnością...

Gość Czekamy
Dokładnie boje sie ze bedziemy czekac długo ;/ i boje sie bo mam zdrowotne problemy ze moze nie bedziemy spełniać Kwalifikacji.Mam piersza I grupe i problemy fizyczne ja wiem i jak ktos mnie zna ze dam rade wychować dziecko ale róznie moga nas przez to ocenic.Ale bedziemy probować wszedzie:) Jezeli w OAO dadza nam szanse moze zdecydujemy sie na OAo Wiem ze AZW moze byc ryzyko ale poznałam kilka sympatycznych ludzi z AZW ktore maja juz swoje upragnione maleństwa.My na razie o OAO mało wiemy ale wybieremy sie :)POZDRAWIAMY