Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiaaaaaaa

dziewczyny dalybyscie szanse takiemu facetowi?

Polecane posty

Gość asiaaaaaaa

poznalam faceta za granica zaczelo miedzy namisie cos dziac jednka na 6 mc wyjechalam do polski i po powrocie widze ze on jest z inna tlumaczyl sie tym ze nie wiedzial ze wroce:O po tej calej sytuacjiwrocilam do polski minal rok jestem znow w irlandii on tez i chce abysmy sprobowlai byc razem nie wiem co robic

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeee

Gość CiociaMolly
Facet to facet musi miec kobieta, więc sie nie dziw, że jak wyjechałaś to znalazł sobie inną. Czy dać szansę? Skoro Ty chcesz, i On chce to czemu nie?

Gość asiaaaaaaa
ja sie boje.....:O wiesz ale ja akurat bylam zmuszona wrocic na jakis zcas do polski a on anwet nie prosil o to zebysmy byli w kontakcie

Aaaa i cos sie dziac...... co to oznacza ?

Gość asiaaaaaaa
nie bylismy para nie laczyl nas nawet seks ale wiecie takie drobne pocalunki mizianie imprezy ...w sumiewiem ze to nic wielkiego ale sam mi mowil zebym wrocila ze wtedy on zrobi wszystko abysmy byli arzem nawet moja kolezanke prosil aby mnie namowila mowil ze mu siepodobam ze chce abysmy byli razem itd

Gość CiociaMolly
A widzisz, bo dla niego zapewne było oczywiste, że jak wracasz to nie wiadomo czy wrócisz. Nie chciał sądził, że to przegrana sprawa. Jak nie spróbujesz to się nie przekonasz. Wyczuj sytuację i oddaj się uczuciom - inaczej będziesz żałować.

szczerze?? nie dalabym szansy... ja kiedys wrocilam do takiego chlopaka i wierz mi ze bylo to najgorsze co moglam wtedy zrobic...

skoro nie byliscie w zwiazku- to nie skreslaj go od razu to daj sobie i jemu troche czasu poobserwuj, zobaczysz czy cos poczujesz do niego i co on ci zaoferuje

>nie bylismy para nie laczyl nas nawet seks >ale wiecie takie drobne pocalunki mizianie imprezy > ...w sumiewiem ze to nic wielkiego wtf? :D i sie dziwisz ze nie czekal w celibacie az do niego powrócisz?:D pojebało?

Gość asiaaaaaaa
nie wiem ale kiedy ich zobaczylam razem to wtedy jakos sie do mnie nie odzywal nie zerwal z nia dopiero teraz kiedy minal rok znow sie spotkalismy on sam ja sama a juz nauczylam sie zyc bez niego:( a wtedy bylam bardzo zakochana chyba nadal jestem:(

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
jak sie cos komus obiecuje to sie dotrzymuje slowa albo sie nie mowi proste facet to palant mowil jedno zrobil drugie

Gość hardiiiiiiiii
nie

Ja bym nie dała :) "Nie wchodzi siędwa razy do tej samej rzeki ",zwłaszcza ,że rzeka szybko zmieniła kierunek ;)Ale to Twoja decyzja :) Pozdrawiam :)

Gość siostraaaaaaaaa
ale ona nie byla w tej rzece

Przepraszam , masz rację :) Dopiero teraz doczytałam dalszą część ;)

Tylko nie bardzo rozumiem --------wyjechałaś ,a On nawet nie szukał z Tobą kontaktu ? Czy Mu zależy ? Nie wiem .

Gość siostraaaaaaaaa
nie szukal kontaktu wiec mu nie zalezalo dla mnie to jasne a teraz to niech spier...........

Siostraaaaaaaaa--------też tak uważam :)

dokladie nie szukal kontaktu bo znalazl sobie inna dziewczyne... a teraz tamtej nie ma i chlopakowi sie nudzi to dzwoni do Ciebie...bo wie ze do niego przyjdziesz