Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki musi byc

rożek dla noworodka

Polecane posty

Gość jaki musi byc

dostałam od rodzinki używany rożek ale on jest bardzo cienki i miękki. Przyznam się ze nie widziałam jeszcze nigdy rożka ale zawsze myślalam ze rożek powinnien byc sztywny aby dziecko łatwiej trzymac aby sie nie "połamało". Jak to jest?

Gość HJHGFD
rożek kosztuje od 25zł więc kup sobie nowy. faktycznie powinien być sztywniejszy

Gość pewnie placisz wymagasz
Rozek to taka mala kolderka ,sklada sie kopertowa,ja mialam miekki.

Gość jaki musi byc
o dokładnie ten mój spadkowy to jest taka kołderka mięciusia. Nie wiem czy warto kupowac bo to i tak na pare dni. Nie abym żałowała dziecku ale może poprostu jednak ten co mam wystarczy? poza tym kupic moge jedynie na allegro bo z domu nie moge juz wychodzic a na allegro to tez nie mogę dostknąc a by zobaczyc jaki to jest :(

Gość zazwyczaj nowe
sa sztywniejsze tyko po praniu miekna i szmacieja, kupilabym nowy bo wbrew pozorom to wcale nie sluzy na kilka dni,moj synek dosyc dlugo w nim spal

Powiem tak ,nie radzilabym Ci kupowac ,u nas w szpitalu dziewczyna miala ze sztywnym wkladem,to lekarze kazali wyjac jej ten wklad i zostwic w miekkim.

Po powrocie ze szpitala rozek wlozylam w poszewke po poduszce i syn ma jako kolderke.