Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dnomoralne

co zrobic...?

Polecane posty

Gość dnomoralne

Mam problem, który mnie meczy od dłuższego czasu. Spotykałam się z pewnym chłopakiem, nie byliśmy razem, nie było żadnego sexu. Po prostu czasami w weekend zdarzało nam się porozmawiać noo i takie tam. Nie chcieliśmy być razem, nawet nigdy nie myśleiśmy o tym, było dobrze jak było. Jednak ostatnio ja zaczełam spotykac się na poważnie z innym chłopakiem, w miedzy czasem spotkałam się niestety z tym pierwszym. Jesteśmy razem, a ten pierwszy caly czas nalega na spotkanie, ja nie potrafie mu za bardzo odmówić. Najgorze jest to, że nie chciałabym byc z nim, nic do niego czuje. No pociąg fizyczny. co roibc

Gość dnomoralne
Czuje się naprawdę manipulowana ale nie potrafie sie z tego wydostac.

To jest kwestia Twojej woli. Co niby ktos ma Ci poradzic? Ew. mozesz ich na siebie napusicic niech zadecyduja kto ma prawo do Ciebie ;)

Gość dnomoralne
YYY no tak, teraz wyjde na zwykłą szmatę...ale faktycznie to mi się podoba. Tak czy inaczej bede musiala z tego zrezygnować, zalezy mi na moim chłopaku i nie chce go stracić przez taką głupote. A co to znalezienia sobie takiego chłopaka jak mi radzisz, hahha no tak dobre;p

Gość dnomoralne
no tak, niby masz rację. Ale powiem, Ci że w sumie chłopak z którym teraz jestem właśnie taki jest. Wiem, że mu zalezy na mnie ale jednak nie okazuje tego za bardzo i to ja muszę za nim "latać". I to tez dobre nie jest.