Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No i znow pytam..c

Który podkład Vichy AERA TEINT czy DERMABLEND?? ...

Polecane posty

Gość No i znow pytam..c

Bardzo proszę o pomoc, jutro chciałabym kupić. Dodam, że leczę się z trądziku w wieku 22 lat (dopiero teraz wyszedł), biorę antybiotyk. Pryszcze schodzą, mam tonę zaskórników...Słyszałam, że Derm,ablend lepiej kryje, ale może zatykać pory, a tego NIE CHCĘ...wolę już aby słabiaj krył (trudno), ale nie chcę już więcej zaskórników, chcę aby te zeszły...bardzo prosze, może któraś z Was miała?

Gość No i znow pytam..c

Gość zona misjonarzaxxx
ja używam dermablend, mam niedoskonałości, super kryje i nie zatyka mi porów....tylko nie przesadzaj z ilością

Gość dermablend tak
ale nie dla cery tradzikowej. tego drugiego nie znam, ni miałam. spytaj pani w aptece, powinna doradzic

Gość zona misjonarzaxxx
wydaje mi się ze Aera Teint jest podkładem, który matuje skórę, dermablend kryje niedoskonałości, dlaczego więć nie miałby kryć pryszczy ??....może się nie znam, nie wiem, ale mimo to ja go używam, i mi kryje wszystko

Gość No i znow pytam..c
zona misjonarza..no wlasnie ja pisałam...ze mnie tam nie zalezy az tak bardzo aby kryl (jak mam pryszcza to uzywam korektura, a one schodza po antybiotyku), a zaskórników tak naprawdę nie da się niczym zakryć, a nawet im mocniej kryjący puder, tym bardziej rzucają się w oczy:( Chodzi mi porzede wszystkim o puder, który będzie chciałał leczniczo, nie będzie zatykał porów, i przy którym skóra będzxie ODDYCHAC...słyszałam, że dermablend zatyka pory...ale to tak mi sie obilko o uszy, chciałam poznać opinie kogos, kto osobiscie ktoregos uzywal