Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość jagoda89098

co ja mam teraz zrobić? prosze pomozce mi

Polecane posty

Gość jagoda89098

wlasnie rozmawialam ze swoim chlopakiem. w skrocie wielkim napisze cos o nim "lubi zartowac, smiac sie ze wszystkiego" jestesmy ze soba ponad 3 miesiace, ale oboje wiemy ze to dluzej juz trwa, przyjaznilismy sie wczesniej troche. on 22, ja 20. zadzwonil do mnie, gadalismy na luzie, i pyta sie mnie co bede robic, powiedzialam mu ze nic, ze na zajecia ide, ale wczesniej do apteki. a on po co ? ja mowie (zartowalam w tym momencie) a po jedna rzecz a on jaka? a ja mowie a po test, a on po co ci test? ja mowie no potrzebny po porstu, a on serio mowisz? a ja ze smiechem mowie no co ty po co mi zartuje a on sie rozlaczyl. dzwonie-nie odbiera. dzwonie kolejny raz-nie odbiera, psze sms, ze moze mnie to nauczy czegos, z z tego nie mozna zartować, bo wiesz jak na to reaguje. zadzwonil w koncu i mowie ze to byl zart i mowie ze sam nauczyles mnie zartowac, a on ale nie z takich rzeczy. Mowie mu dobra, przepraszam jesi cie urazilam. a on w porzadku, i mowie ze Ty zartujesz z gorszych rzecy, a on jakich? i mowie mu ze wczoraj mi powiedziales ze sprobuje cos tam innego z mom nowym chlopakiem, a on no tak ale w tej kwesti nie zartowalem. ja mowie nie? to moze mi to wytlumacz? a on nie ma co tlumaczyc, moze bedziesz miala innych chlopakow, ja pytam ty nie traktujesz mnie powaznie skoror mowisz ze bede miala innych chlopakow. a on traktuje cie powaznie ale chyba nie uwazasz mnie za tego jedynego? ja mowie nie wem skad moge wiedziec jestesmy krotko ze soba, a on now wlasnie, a ja mowie ale ja ci nie mowie ze bedziesz mial inne dziewczyny bo jestesmy razem i to jest najwazniejsze. a on no tak, ale mozemy zalozyc ze moze w przyszlosci bedziemy miec kogos inngo, prawda? ja mowie nie wiem, nie mysle o tym bo jestem z toba, jestesmy razem, a on na to tak jestesmy, traktuje cie powaznie ale widze ze nie moge ci mowic tego co mysle , powieninem to ukrywac. ja mowie ze pewne rzeczy czasami lepiej dla siebie zachowac, ale doceniam ze mi wszytsko mowisz, ale to mnie zabolalo, trafiles w moj czuly punkt z przeszlosci i przykro mi ze myslisz ze bedziesz mial inne dziewczyny czy ja innych chlopakow. Skoro tak myslisz to po co ze mna jestes? a on jak to po co? ja mowie no po co? a on ze glupie pytania juz wymyslam. mowie mu przykro ze mi to teraz powiedziales i w tym momencie, wybrales extra moment, pa. i sie rozlaczylam kiedys moj byly powiedzial mi to samo ze bede miala innych chlopakow, tylko ze bylego kochalam a tego bardzo lubie, ale tak samo zabolalo, ze tak powiedzial i ze przypomnial mi co bylo kiedys Kto mial racje? Czekac az on sie odezwie? prosze pomozcie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować