Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SelenkaMika1111

Wczoraj dostałam pierwszej miesiączkixD

Polecane posty

Gość SelenkaMika1111

Powiedzcie mi pare rad na temat pierwszej miesiączki:) Bo wy już macie długi czas wiedz się podzielcie tym co wiecie!:)

Gość Potrzyj ją
jak masz okres to wkładaj sobie tampony do cip* a potem jak juz sie napełni to weź go w reke i wyciśnij krew w szklankę, ta krew musi stać tydzień a potem musisz ja wypić bo inaczej się wykrwawisz. Ja tego nie wiedziałam, i wylądowałam w szpitalu

Gość Potrzyj ją
I zeby nie byc w ciazy do musisz sie co 2 dzien masturbowac bo jak juz dostaniesz pierwszy okres to jest konieczne, chyba ze chcesz byc mama

Gość Potrzyj j
Ucieklam z zakladu dla obłąkanych :D

Gość Potrzyj ją
A z kad wiedziałas ?

Gość edessa
kretyn, takis/takas madra a ciekawe jak ty zareagowalas w swoim wieku chyba ze masz 9 lat bo twoje wypowiedzi na to wskazuja

Gość dajena 22
dostałas okres - to znaczy ze jestes kobieta bo twoja macica sie w pełni wykształciła i bedzie co miesiąc wydalac niezapłodnione jajeczko wraz z krwią , miesiączki moga być bolesne ale niekoniecznie (oby w twoim przypadku nie bolały) t.zn. brzuch pobolewa słabiej lub bardziej .. i to nie jest przyjemne najwazniejsza jest higiena podczas takiej miesiaczki , nalezy bardzo czesto zmieniac tampona lub podpaske i pamietac by w tych dniach kilka razy w ciagu dnia sie podmywać i bardzo czesto myć ręce (zresztą codziennie nalezy myć rece bardzo często) to takie podstawowe info na ten temat , ale mysle ze o tym doskonale wiesz

Gość Potrzyj ją
Pojebał* Ci sie w głowce ? Wypraszam sobie takie wypowiedzi ! Jak dostałam pierwszy okres to pierwsze co zrobiłam wysłałam próbke do twojej mamy która następnie zrobiła Ci zupe pomidorową na obiadek dla Ciebie mój drogi. Powinieneś mi za to dziękować