Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muuuuucccccckaaaaaaaaa

jaki triki zeby rozczulic faceta??

Polecane posty

co zrobic zeby facio sie przełamał, nie mylse o pierwszych randkach, tylko o facetach z którymi jestesmy po kilka lat. co zrobic , jakich trikow uzyc zeby na przykład w ciche dni facecik zrobił pierwszy krok lub cos w tym rodzaju. prosze tylko niech tu idealistki nie piszą zeby szczerze porozmawiac, zeby usiąsc i szczere rozmowy, dobra dobra, kobiety czasem powinny stosowac rózne sztuczki, zawsze tak było i bedzie.szczere rozmowy swoja droga, sztuczki swoja to jak macie jakies pomysły

Gość Baśka _ Katowice
dobre jest udawanie choroby albo bólu, ale wiarygodnie. albo standard - popłakiwanie w kąciku :( :D tez sądze ze rozmowa gowno daje tez chce cos zastosowac, ale na mojego nie dziala płacz (juz nie)

Gość kjnsjnx
wsadź mu palec w dupe.. gwarantuje ze bedzie zadowolony i rozczulony

Gość SM wyzwij mnie
mojemu pqalec nie wystarcza;/ musze butelką po szampanie z sylwestra działac

eee na mojego płacz tez juz nie działa, wrecz przciwnie, jeszcze bardziej jest rozjuszony, bo twierdzi ze nie mam o co.on wogóle nie lubi płaczu. ja tez. udawanie choroby hmmmm, ruszyłoby go jedynie cos powaznego, wiecie co mi czasem sprawdza. na wesołka, czyli jestem cała w skowronkach, a na niego nie zwracam uwagi, ale czasem jest tak ze nie ma sie ochoty udawac weolutkiej i wtedy co???bo ja tak teraz mam

palec w dupe....e tam , by musiał chciec sam, bo tak z zaskoczenia watpię ze mu się spodoba, jeszcze bardziej sie wkurzy

Gość nvkjdfvdsjvndslgjknvdlrkgrt
depresja??ale kogo??