Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstrząśnięta szczecinianka

Świnoujście Zniszczone popiersie JPII

Polecane posty

Gość wstrząśnięta szczecinianka

http://miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34939,6446813,Swinoujscie__Zniszczone_popiersie_JPII.html brudna szokująca historia :( to zamach na nasze polskie wartości!

Gość szok poryczałam się
:(

Gość no i co z tegooo
??? żal bo popiersie papieża? a jakby to był pomnik kogoś innego, to nawet nie przeczytalibyście artykułu :o

Gość to tylko dowód na to
że w Polsce jest już za dużo nasrane pomnikami, popiersiami i imieniami JPII W tej chwili to już to osmiesza tego człowieka :-O Jest tylu zasłużonych dla Polski ludzi w ogóle niedocenionych. Ale jak nadać tzreba czemuś imię to nikomu nie chce się mysleć tylko bezmyślnie papieża po raz enty ciągają :-(

Gość nhfgjhgfjg
ale mimo wszystko nie powinni tego robic, co im to przeszkadzało, nawet jakby bylo z tysiac takich pomników to nie mieli prawa, jak im sie cos nie podobao wystarczyło na to nie patrzec, no ale coz do takich podstaw trzeba miec rozum :O

Gość pipulinda
straszne ;) wisi mi to, mną się wielu ludzi nie martwi a ja mam się miliardowym pomnikiem martwić, poza tym w czerwonym mu dobrze ;)

Gość o jak mnie to już wkurza
wszędzie ten papież. w każdym małym miasteczku jest co najmniej jeden pomnik papieża. w każdym większym dodatkowo jest jeszcze jego ulica. w dużych miastach oprócz pominków i ulic są jeszcze muzea, wystawy, budynki poświęcone papieżowi. już rzygam tym. niedługo otworzę lodówkę i tam też będzie mała figurka papieża. jest tyle innych ważnych osób w naszej historii i tradycji, a jakoś nikt nigdy nie pomyślał o tym, żeby postawic im pomniki. to żenujące.

Gość aNKIETĘ ROBIE
a kto to jest ten JP II ? Jakiś działącz?