Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a tak na marginesie

Kto juz dostał zwrot ze skarbówki?

Polecane posty

Gość a ja nieeeeeeeee

Gość wwwwwwwwwwwrrrrrrrrrrrrr
ja tez na poczatku marca i tez jeszce nie mam

A ja skladałam 23 stycznia i 7 dni później dostałam przelew na konto:)byłam niezmiernie zaskoczona szybkim załatwieniem sprawy

Gość ajaaaaaaajaaaaaa
ja 26 lutego i dziś odebrałam;)

Gość
ile macie tego zwrotu ? powiedzcie mi drogie panie i panowie... czy jeśli zakład pracy nie chce mi wysłać pita ( pracowałam na koloniach i wtedy miałam jeszcze stary adres, podawałam kilkakroc nowy i pierdzielę sie z nimi 1,5 miesiąca o tego pita) to mogę zainterweniować w urzędzie i oni ich ponaglą? bo słyszałam taką wersję... i czy moge sie u nich dowiedzieć, ile i od kogo dostali pitów? (bo poracowałam na promocji swego czasu, do dziś nie otrzymałam pieniędzy, myśle, że gość, który to załatwił mnie po prostu oszukał, ale nie chciałabym sie niemile zdziwić, jesli oni jednak przesłali mojego pita do us, a ja nic o tym nie wiem :( )

Ja kiedyś też nie dostałam PITu na czas. Składałam zeznanie z tego,co miałam.Pisałam zwykły list do US,że ten a ten pracodawca nie wysłał mi PITu na czas. Oni wysłali mu upomnienie,a ja potem składałam drugi PIT-korektę

Gość całośc zabrał komornik
😭

Gość Hanka Rumcajsa
Ja muszę dopłacić :p - i niestety już w poniedziałak nastąpi dla mnie ta dramatyczna chwila 😭