Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadiaa87

ostra dieta-modelek-350kcal i cwiczenia--sprawdzona 2 tygodnie

Polecane posty

Gość nadiaa87

Wiem ze wyda wam sie to szalone -mi tez,ale moja kolezanka to zastosowala i schudla 8 kg w 2 tyg..pozniej przeszla na normalna diete bialkowa z warzywami i nieje nic po 18-tej i dalej chudnie i niema jojo-tez tak chce! Jezeli ktos to ytzryma i chce to zapraszam..przez 2 tyg nic sie niestanie-wszedzie pisza ze takie wyczerpujace diety nie nalezy stwosowac wicej niz 2 tyg..akurat beda swieta i bede powoli zaczynala wiecej jesc bialka i dalej cwiczyla -oczywiscie wiecej:) dla tych co chca is eprzylaczyc -mam pomysl wklejajmy produkty niskokaloryczne by jakos przezyc;) moja kumpela jadla zupe z ogorka zielonego- kefir ,ogorek i bulion oraz koperek miksowala to i jadla na obiad;) a takto to np warzywa albo bialka jajek i duzo wody

Gość nadiaa87
Białko jaja 1 sztuka : 14,4 kcal 3,2 g białko 0,0 g tłuszcz 0,2 g węglowodany żółtko jaja 1 sztuka : 70,8 kcal 3,3 g białko 5,4 g tłuszcz 0,1 g węglowodany oplaca sie jesc samo bialko bo zapycha i mozna dodac do niego jakies warzywko i sie najesc

Gość czakalakaxxxxxx
fajne ale komu by sie chcialo tak dokladnie stosowac ;) ja tam na swojej diecie tez chudne :p

Gość a ja lubie jesć
eeeee tam. a ja schudłam w 2 miesiące 8 kilo jedząc codziennie 5 posiłków śniadanie 2 śniadanie duuże ciacho w południe obiadek (konkretny mięsko, coś zielonego, kluseczki, ,lub ryz) podwieczorek nie licze kalorii, nie głodze się, a jak mam ochote to wręcz opycham Jedyne co zmieniłąm w mojej diecie to: 1) używam więcej oleju z oliwek, za to innych tłuszczy prawie w ogóle (gotuje wszystko bestłuszczowo- ale nadrabiam zaprawianiem sosów śmietaną - co prawda 12% a nie 18 jak kiedyś) 2) nie jem białęgo pieczywa ;/ (ciemne chlebki np. słonecznikowe) 3) pije więcej soków i 4) jem co najmniej 4 owoce dziennie (zwłaszcza grejpfruty, pomarańcze, mandarynki) 5) !!!i staram się 2 razy w tygodniu po 50min na orbitreku jeździć i efekt zajeb#$%sty!!!! Zaczęłam wchodzić do rzeczy z którymi juz 2 lata temu powinnam się rozstać (tak przez tłuszczyk wylewający się ;/, ale wiecie - chomikowanie ulubionych spodni, bluzek itd.bo a nóż... )

Gość nadia87
a wiec moja kolezanka wazyla 72kg 164cm duzo spacerowala bo do szkoly ma kwalek i w domu robila troch ecwiczen modelujacyhc na nogi i brzuch wiecej jej sie nie chcialo i nie jadal juz nic od 18-19

Gość nadia87
a co jestes chetna?? ja mam 21 lat i 75kg:( jeszcze do niedawna bylam taka przy kosci jak moja kolezanka..ale juz nie jestem i nie zamierzam byc w jej cieniu;p ktos chetny?? ja juz dzisiaj zaliczylam 3o min na rowerku zastanawiam sie co na sniadanie jutro hymm

Gość pralinka -t
ta dieta jest trudna, ale jak sie ma ruch to sie ladnie leci z wagi 3-4 kilo na tydzien -ale nie radze stosowac wiecej niz 3 tyg..bo wyniszcza

Gość Marin_Frist
ja dwa dni temu probowalam zaczac 300 kcal ale poleglam,nie wiem czy w moim wypadku nie lepiej bedzie wogole nie jesc:) jak sie zmotywuje to sie przylacze do ciebie i dam wtedy znac:) dzieki za odpowiedzi:)

Gość nadia87
jak chcesz mozemy sie wspierac przez gg:) jak sie zdecydujesz idze wiosna taka juz prawdziwa:)

Gość nadia87
hey zaraz id ena spacerek pozniej jeszcze cwiczenia na roweze- mam drugi podbrudek:( to straszne ktos chetny??? ze mna sniadanie -kawa odrobina mleka-10 kcal jabulko-ok50kcal rosolek -50kcal teraz beda warzywa na patelnie-100kcal

Gość antoszkaeloszka
witajcie, moge sie przyłączyc jestem na 800 kcal, ale od jutra przechodze na 350. i 3x w tyg. chodze na fitness :D po 60 min.

Gość następny wątek dla samobójczyń
:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O

Gość antoszkaeloszka
na cos musimy umzec :D

Gość ale czemu od razu na głupotę
??

Gość antoszkaeloszka
kawa z mlekiem i cukrem 60 kcal jogurt danio 130 kcal sałatka grecka 110 kcal jogurt naturalny 40 kcal. co u was? mam andzieje ze sie nie poddałysci?

Gość antoszkaeloszka
widze, ze sie poddałyscie ;( ja nie więc dzis. kawa z mlekiem 60 kcal witaminka 90 kcal kisc winogron 30 kcal danio pitny 130 kcal sałatka 80 kcal fitness 60 min. moze ktos by dołączył?

Gość ojojoj...
antoszkaeloszka --> winogrona maja troszke wiecej kalorii niz ty podalas 70/100g

Gość antoszkaeloszka
5 winogron ma więcej kcal niż 60 ;o nie wiedziałam ;)

Gość landryna210xdxd
ja też bym chciała się do was przyłączyc bo waże aż 69 kg na 175 cm wzrostu...może nie wydaje się,że to dużo ale wystarczy na mnie spojrzec ;( od dzisiaj zaczynam ale w lodówce same kaloryczne rzeczy...ile kcal mają 3 kanapki razowca ( duże ) z margaryną,szynką,sałatą i ogórkiem ? Bo to chyba będzie mój dzieijszy limit.Z góry dzięki.

Gość antoszkaeloszka
no to witaj :D ja dziś: kawa 60 kcal 2 wasy+twarozek+pomidorek 70 kcal miska sałatki 100 kcal 2 szklanki soku pomaranczowego ? i planuję o 18 2 wasy+twarozek, albo juz nic do konca dnia. wczoraj miałam taki wycisk na fit, ze czuje kazdy mięsien swego ciała maaskakra spaliłam chyba z 800 kcal.

Gość antoszkaeloszka
wczorej byłam na zakupkach i wypiłam tylko kaw mrozoną, wiec było ok. a dziś. mleko+musli 100kcal kawa 40 kcal cola 137 kcal brokuły+jakis kotletcik ze 160 kcal dzis niedziela to sobie pozwoliłam normalny obiad zjesc :D bez ziemniaków, ale rodzice wmusili we mnie kotleta łeee ;( do jutra. do konca dnia tylko wodaaa i jakies warzywo moze

Gość antoszkaeloszka
dzis kawa 60 kcal 2wasy z twarogiem 50 kcal sałatka 200kcal i pózniej 2 wasy będą. *nie wiecie ile moze miec kcal sałatka z kilku listków sałaty, plasterka papryki, 2 ogórków, puszki kukurydzy, 2 łyzkami olivy, pół puszki tunczyka?? bo ja zawsze zaokrąglam do 200 kcal. sałata dajmy 20 kcal, kukurydza 40 kcal, papryka ogórek 60 kcal, tunczyk z 60, no i ta oliva z 20, dobrze licze?

Gość pkskhh
ile juz schudlas?/ i ile wazysz jak dlugo jestes na tej diecie?

Gość antoszkaeloszka
waze 66 przy 165 cm. wzrostu nie wiem ile schudłam, bo byłam przez tydzien na 500 kcal, przeszłam na 350, jestem na niej od 5 dni, i napewno zeszły mi 3 kg .

Gość rozowaaa
a co uwazacie o takiej opcji? do 16 dwa danio i kawa z mlekiem ok 16 salatka z tunczykiem 1,5l wody ok 19 kawa

Gość antoszkaeloszka
Wyda sie być spoko, tylko po co Ci ok. 19 kawa ? śniadanie ok. 7-9 kawa 10. danio+2wasy 13 kawa 15-16 sałatka 18.warzywo-owoc wodawodawodawoda! i będzie git. ja wczoraj byłam na 60 min. fitnessu 7 poty wylałam uff a póżniej na rowerze 45 min. dziś; sniadanie:2 wasy z 2 łyzeczkami serka wiejskiego (70kcal) kawa(25kcal) garsc róznych orzechów (40 kcal) mała pomarancza (30 kcal) 165 kcal czeka mnie sałatka jeszcze o 15 i będzie git :D

Gość jestem malenka
pol puszki tunczyka to 100kcal

Gość jestem malenka
1 lyzka oliwy 18g-189kcal

Gość antoszkaeloszka
łyzka ma 10g, taka stołowa :)

hmmmm ciekawa dieta,, wypróbuję ale to od jutra bo dzis napewno juz 300 kcal przekroczylam- zjadlam kotleta mielonego + buraczki, 3 śliwki, serek homogenizowany