Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość granatix87

O co mu chodzi?? co robić????

Polecane posty

Gość granatix87

Witam wszystkich.Pisze wz nadzieja na jakieś sensowne rady. Byłam z chłopakiem 4 lata, ja mam 22 lata on 24.Rozstaliśmy sie ponad pół roku temu przez inna dziewczynę , dużo młodszą od niego i jak sie okazuje jest z nią, do czego boi mi sie przyznać. Wcześniej było spoko, zapominnałam o nim, ale od paru miesiecy znów pisze chce sie spotkać...raz na miesiac sie mniej wiecej spotykamy.ale wiem ze chodzi mu tylko o 1, tzn.przypuszczam tak. Z 2 strony on oszukuje ją, spotyka sie ze mna. Kurcze kacham go na maxa i nie wiem co robić, czy nie spotykać sie bo te spotkania w obecnej syt nie maja sensu,i powiedziec mu o tym wprost, licząc na to ,że skoro kocha to wróci czy po prostu spotykać sie przyjacielsko, wiedzac o tamtej i chcąc utrzymać znajomośc. Z 1 strony chce go widziec bo tesknie, ale wiem ze niewidzenie sie najcześćiej wieksze ma efekty. I nie rozumiem co go przy niej trzyma, skoro i tak do mnie przychodzi..?I dodam ,że zawsze on 1 pisze.

Gość granatix87
wiesz, nie jest tak łatwo.. Bo nada go kocham, a nawet jak go kopne w przenosci w dupe i nie bedziemy gadac przez jakis czas to on i tak sie kiedyś odezwie.. bo jest z tych przyjacielskich i zawsze miłych..ehh No nie wiem co zrobić, czy w ogole urwac kontakt czy po prosru sie spotykać, choć on traktuje nasze spotkania inaczej niz ja..

Gość nie spotykaj sie z nim.
zadbaj o siebie. te spotkania beda tylko rozdrapywac rany.