Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten.sam.pan

impotencja

Polecane posty

Gość ten.sam.pan

drogie panie, mam pytanie do was: czy mężczyzna, który nie może osiągnąć wzwodu bez pomocy farmakologicznej nadal może być dla was atrakcyjny? mam młodszą od siebie partnerkę, kiedy jej pytam, mówi, że wszystko w porządku, ale zastanawiam się, czy gdzieś w głębi duszy mną nie gardzi... na początku znajomości powiedziałem jej, że biorę tabletkę kiedy chcę się kochać, bo, jako 58 latek mam kłopoty ze wzwodem, ale nie z podniecaniem się. bardzo ją kocham i nasz seks jest udany, ale zastanawiam się co ona tak naprawdę myśli....

Gość to zależy...
jeśli jesteś uroczym przystojny panem to nie ma problemu, wszystko zależy od tego jak podchodzisz do całej sytuacji. mi by to nie przeszkadzało, jeśłi pod każdym innym względem byłoby nam dobrze :)

Gość wuderbalszem
ale o co chodzi? przeciez masz w koncu wzwod, tak? jesli tabletki Ci pomagaja, to w ogole nie wiem jaki problem jest.

Gość brygida.bida
chm. zdarza sie. i tyle.moj facet ma piecdziesiatke. z okresowych klopotow ze sztywnieniem nie robi histerii, bierze Maxigre, uprawiamy seks i nikt do nikogo nie ma pretensji. potrafi z tego zartowac i w ogole. wiec sadze, ze Twoja dziewczyna czuje to samo.

Gość brygida.bida
a tak w ogole to gadales z nia tak szczerze? cos sie boje, ze nie...

hmm a w jakim wieku prosze pana masz laske? jak jest madra i Cie szanuje zapewno rozumie :-)

kuzwa napislam jak na apelu.:-(.hej w jakim wieku masz dziewczyne a dwa jak czesto chcesz uprawiac sex?

prosze nie czytac moich wpisów..chyba jeszcze mam odlot..wiex pa;-)