Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjaciolka i jej facio

co o tym sadzicie?

Polecane posty

mam przyjaciółke a razcej miałam.jest ztakim jednym facetem od kilku lat.Sliczna dziewczyna ,naprawdę zawsze faceci na nia lecieli.ale jje totalnie odbiło.gościa poznała na randkach.p zaczeli sie spotykać.po chyba roku okazało się,że facet ma jescze jedna stała kobietę i kilka na boku w zależności hjak sie trafi.obiecał jej ,że sie zmieni.i ta głupia mu uwierzyła.ale do czego zmierzam? uważacie to za normalne ,że ona jeżzi do nie go,wydaje kase na bilet jakies 4 dychy na raz.bo taksowka na dworzec i potem busy tam i zpowrotem.jeszce mu idiotka żąrcie wozi.inwestuje w ten związek dla takiego nie wiem jak to nazwać.nue potrafie jje przetłumaczyc ,że gośc sobie znalazł głupią i naiwna i ykorzystuje sytacje.sorry ale sprawdzałam go.czekam na wasze opinie

Gość za mało powiedziałaś.
Ale jak to?nawet nie dorzuca sie do biletu? czaem tak jest.ja tez jeżze do mojego faceta 50 kilosów.Ale on mi płaci przejazdy.i ta zdrada. widac gość ..jest mu wygodnie tak.skoro to twoja przyjaciolka nie wierze ze nie masz na nia wpywu.widac gośc ma ruchanko za frajer i dobrze mu z tym

chyba ma klapki. są razem kilka lat ale ten gośc to totalne nieporoumienie.pamiętam jak go kieys usparwiedliwaiła, czy miłość?nie wiem co ona w nim widzi,bo co mo zna widziec w facecie który sobie olewa wszystko.,zmienia kochanki.przynajmniej zmieniał.nie wiem czy ona go kocha ale na pewno m klapki na oczach

Gość facet wykrzystuje sytuacje
wytlumacz jej nim bedzie za pozno

Gość nsciemnial jej
on j na zeta wykorzysuje.ma darmowy seks jak sie trafi.żenaujący ale sa tacy faceciona sie sama przekona.nic jej nie wytlumaczysz

Gość nino ale co radzicie
wolami nie.wiem bo rozmawialm.gośc jest cwany

Gość nino ale co radzicie
kiedys mialam dowody,a tera nie.kryje sie lepiej.ale to widac.wszyscy to widfza tylko nie ona.