Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grejpfrutowa

dajcie jakis domowy sposób na cieknący nos

Polecane posty

Podobno parówka majerankowa pomaga :) Do miseczki wsyp majeranek i zalej wrzątkiem, a potem pochyl twarz nad miseczka i nakryj głowę ręcznikiem ;)

techno i słuchawki na uszy i na max Exis of Earth - The Steps Of A Righteous Man.mp3 ten utwór mi pomógł pozbyć się przeziębienia akurat na 3 dzien włączyłem ten kawałem a ze lubię techno to dałem na maxa i po odsłuchani 3 raz przeszło mi a z nosa mi ciekło jak z kranu

Gość gość
srarolin, spamerko :)

Gość gość
Własnie czuje ze mnie coś dopada... Nie wiem czy domowe srodki sobie poradzą, bo jednak kiepsko sie czuje,a katar leje mi sie z nosa. Co radzicie ?

Gość derinaa
Mi żaden z domowych sposobów niestety nie pomaga, zawsze kupuje xylorin, zmniejsza katar no i szybciutko odtyka nos, możesz śmiało go kupić, na pewno pomoże.

Gość maratanaa
Ustawiałam olejki eteryczne, jakieś maśc***od nos ale z żadnym skutkiem, nic nie odetkało mi nosa, jednak aerozol jest najbardziej skuteczny.

Gość gość
Przestańcie spamować! :o

Gość gość
Dobrym strzałem był aparat Sanity Simple. Wydajny to na pewno mogę powiedzieć. A druga rzecz, że przy tej swojej wydajności i dobrym tempie podawania aerozolu to pracuje w miarę cicho. U nas to dzieci głównie się inhalują i właśnie z myślą o nich szukaliśmy z mężem inhalatora. Wygodny system, łatwo się wdycha lek.

Gość gość
wloz sobie tampony do dziurek w nosie