Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juh

szampony do włosów-kupujecie tańsze czy lepiej inwestować w droższe?bo niby to g

Polecane posty

Gość juh

głównie odżywka wpływa na włosy a nie szampon

Gość
huja prawda im droższy szampon czy odzywka tym większe gówno :o :o :D ale towar musi schodzić wiec jest relacyjny :D :D reklama kosztuje :D :D

ja używam szampon niedrogi,a odżwyke własciwie tez z tanszych,i nie kupilabym takich drogich jak w salonach sprzedawaja

Gość Pawwwww
zawsze kupowałam szampony w przedziale od 10 do kilkunastu złotych. Odżywkę mam taką za 40zł.Ostatnio po 3 czy 4 użyciu zamponu za 10zł dostałam paskudnego łupieżu(nigdy nie miałam tego problemu)jak sie z niego wyleczyłam zaczęłam używać zwykłego rumiankowego szmponu, kt.mama dostała jako gratis w aptece.Jak mi się skończy kupie sobie taki zwyczajny,tani,nie reklamowany,pozbawiony może pieknego zapachu ale lepszy niz inne.Super odrzywke też odstaiłam i włosy mam w lepszej kondycji niż wcześniej...

isanka i trafiłaś niestety w mój czuły punkt \"sprzedawaja\" i \"dawają\" masakra:o

Gość rozluźnionym
Ja zawsze myłam włosy szamponem za 10-15 zł, jakiś miesiąc temu kupiłam szampon za niecałe 3 zł (ziołowy) i mam włosy o niebo lepsze i zdrowsze od tamtych...