Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaczek1988

prawiczek czy nie

Polecane posty

Gość aniaczek1988

hej! jestem tu nowa. codzi o to że jestem z chłopakiem od2.5 roku od początku myślałam że mój chłopak nie jest już prawiczkiem - sam tak powiedział. jakieś pół roku temu zaczął kręcić ze jest potem że nie. w końcu ja się wkurzyłąm i kazałam mu powiedzieć czy jest czy nie. powiedział że jest PRAWICZKIEM!!! ja właśnie z nim przeżyłąm swój 1 raz po 9 miesiącach naszego związkku. nie rozumie dlaczego on mnie okłamał. po prostu nie moę tego pojąć! i to mu nie przeszkadzało wcale!!!

Gość frufru
e tam okłamał. pewnie myślał że jak powie ci ze jest doświadczony to go potraktujesz poważnie. moze bał się że go obśmiejesz?... mężczyźni dziwnie myślą. i w czym niby mialoby mu to przeszkadzac?... poza tym - skoro z nim przezylas pierwszy raz, to on ju zNIE JEST prawiczkiem. gratuluję wam obojgu :)

Gość miraclee
pewnie sie wstydzil...faceci nie lubia obnizac poziomu swojego ego:) mysle ze nie jest to powod do zmartwienia.ciesz sie...mialas go jako pierwsza:)

Gość aniaczek1988
trochę mnie uspokoiliście ale nadal teo nie rozumię... jednak to prawda że faceci są z marsa a kobiety z wenus....

Gość khkh
Poczytaj tematy o prawiczkach - duza czesc kobiet sie z nich smieje i uwaza ze prawiczek to totalne nieporozumienie i zeby uciekac i pewnie dlatego sklamal - swoja drog ja zrobile podobnie bo mi troche wstyd bylo (21 czy 22 lata mialem ) ale szybko sie polapalem o co chodzi :) moja uwczesna dziewczyna mimo ze bardzo doswiadczona nie zorunotwala sie :) pozatym po tym jak lubila ze mna to robic wnioskuje ze dobrze mi to szlo od poczatku :), jezeli on tez sie dobrze spisuje to przestan o tym myslec i ciesz sie tym co masz :)

Gość bzdury do kwadratu
" trochę mnie uspokoiliście ale nadal teo nie rozumię... jednak to prawda że faceci są z marsa a kobiety z wenus...." Zrozumiesz w przyszłości gdy zaczniesz zaniżać liczbe partnerów z którymi spałaś. :)

Gość aniaczek1988
Zrozumiesz w przyszłości gdy zaczniesz zaniżać liczbe partnerów z którymi spałaś. Raczej nie zacznę. Chcę żeby to był ten pierwszy i ostatni. Już myślimy o wspólnej przyszłości ;) A spisuje się dobrze i nie chce innego To ja raczej miałam na początku problemy ;( i do teo strasznie się wstydziłam ale na szczęście teraz jest już wspaniale :D