Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyna_studentka

.....jeśli wychowywałaś się bez ojca

Polecane posty

Gość justyna_studentka

Zwracam się z prośbą do dziewczyn i kobiet, które wychowywały się bez ojca. Jestem studentką V roku i prowadzę badania do pracy mgr. Kiedyś, szukając pomysłów na temat pracy mgr natknęłam się na forum kafeteri i temat nieobecności ojca w życiu córki bardzo mnie zainteresował. Moje badanie jest skierowane do kobiet w wieku 20 - 30 lat, które wychowywały się bez ojca z różnych powodów (np. rozwód rodziców, śmierć ojca, porzucenie rodziny) i które w chwili opuszczenia przez ojca miały 15 i mniej lat. Moje badanie jest anonimowe, dotyczy postrzegania siebie. Jeśli któraś z Was chciałaby mi pomóc to niech napisze na mojego maila jusstka@gazeta.pl a ja wyslę jej ankietę. Dziękuję

Gość znam dwie które
wychowały się bez ojca. Obydwie są pewne siebie, sprytne i cholernie zaradne życiowo.

Gość towłaśnieja
wychowałam się bez ojca możesz pytac o co Cię interesuje dokładnie a napewno odpowiem :)

Gość do tej powyzej ...
autorka chce ankiete przeprowadzic ;/ analfabetyzm ;/

Gość towłaśnieja
nie analfabetyzm ale może ma jeszcze jakieś pytania oprócz ankiety :o

Gość justyna_studentka
Dziękuje wszystkim, którzy zgłosili się w celu wzięcia udziału w badaniu. Ponieważ już zakończyłam swoją pracę, dlatego też wątek ten jest już nieaktualny.