Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sidewalker

Jak zachęcić do ... bo w tym cały jest ambaras...

Polecane posty

Gość Sidewalker

Witam, należy zacząć od wieku :) więc mam skończone 18 lat, moja dziewczyna skończone 17 ( prawie 18 )... Wszystko jest ok ok ok do momentu kiedy zaczyna chodzić o seks ^^ w sumie nie uprawiamy jeszcze SEKSU ale bawimy sie w petting no i czasem 69 lub cos podobnego... Ostatnio mam problem ze względu na częstość tego jakże miłego zjawiska... Zastanawiałem się długo jak mógłbym ją zachęcić do tego, lecz ani romantyczny klimat ( świeczki, founde czekoladowe i inne smakołyki, łóżko ) nic nie pomaga... =/ temat SEKSU jest tematem TABU i kiedy tylko chce go poruszyć mówi że zaczynam kłótnie. Ktoś z Facetów lub kobiet miał podobną sytuację ? DO KOBIET : "Jakbyście chciały żeby was WTEDY zachęcono, czego oczekiwałyście?" DO FACETÓW : "Jeżeli wam wyszło, to powiedzcie jak to zrobiliście?!" P.S. Nie piszcie "Sam sobie poradź" bo pisze tu po to żeby usłyszeć kilka propozycji, wybiorę najcelniejszą :) Proszę też o sensowne wypowiedzi.

Gość Alicia_
no może nie jest jeszcze gotowa. jak nie chce to nie zmuszaj. czekaj cierpliwie. nawet nie wiesz jak takie namawianie jest upirdliwe. Bedzie gotowa to sama da ci znak. tylko pamietaj ze z seksu biora sie dzieci.

Gość szparek
Może i mało sensownie napiszę, ale... Będziecie gadać, czy się pierdolić?

Gość Sidewalker
Ale właśnie o to chodzi że ja nie mówie o zachęcaniu do seksu :) tylko do zabaw Wyżej Wymienionych :) ... Seks to byłoby dla mnie 7-me niebo ale wydaje mi sie że jeszcze nie dojrzeliśmy oboje ^^ zastanawiam sie dlaczego kiedyś było tak często, a pomimo tego że TYLE JESZCZE DO ODKRYCIA jej już się jakby znudziło =( Mówi, że kocha a zachowuje sie jakbym się jej znudził :/ ... A! WAŻNE jesteśmy ze sobą 2 lata.

Gość Sidewalker
No troche mało sensownie... Bo nie da sie cytuje "pier****ić" na siłę... nie jestem gwałcicielem tylko chłopakiem, jeżeli nie chce to nie zmuszam =/ ale boli mnie to że muszę czekać TAK DŁUGO i TAK CZĘSTO >... w moim wieku wydaje mi się że 3-4 razy na miesiąc to nie dużo =/

No ale Ty slepy jesteś czy co, dziewczyna nie chce sexu i daje Ci to do zrozumienia wyraźnie, nie nalegaj jestescie młodzi macie czas

Gość Alicia_
czasami kobieta po prostu nie ma ochoty i tyle.

Gość Aee
Po 1. nie dojrzala chyba do rozmow o seksie Po 2. moze nie robisz minetki zbyt umeijetnie i stad zneichecenie,powinienes zapytac ja o rady

Gość olej ja
i wyrwij jakas bicz na kade. z sexem nie bedzie problemu.

Proste. Obejmujesz ją, całujesz, najpierw delikatnie, potem coraz bardziej namiętnie (ale bez przesady, język w gardle nie jest mile widziany), dotykasz jej twarzy, włosów, piersi, talii, zjeżdżasz rękami coraz niżej, aż do cipki. Jak zrobisz to umiejętnie to partnerka powinna być tak podniecona, że niczemu się nie oprze :P

Gość nie chcę Cię straszyć
Ale jak jeszcze byłam dziewicą (zamierzchłe czasy) i też z chłopakiem, tylko pieściliśmy się, to po jakimś czasie zaczęłam odczuwać wstręt do jego dotyku. Powód - odkochałam się. Nie mam pojęcia dlaczego ale tak jak nagle w nim się zakochałam, tak nagle mi przeszło po około roku. Wtedy nie mogłam znieść jego pieszczot a nie wiedziałam jak zerwać, więc stale robiłam uniki. Może u Was to nie to samo ale rozważ jednak taką opcję.