Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tituti

Powiązanie...

Polecane posty

Gość tituti

2-3 dni przed okresem (dziś) wzięłam gorącą kąpiel , a tuż po niej zaczęło mnie strasznie mdlić, lecz nie miałam czy wymiotować i tylko się męczyłam. jeszcze mnie trzyma. ostatnio kochałam sie z mężem bez zabezpieczenia. czy ta kąpiel może mieć coś wspólnego z mdłościami. co o tym myślicie? czy któraś z was tak miała?? (dobrze się czułam i nie jadłam nic co by mogło stanąć na żołądku, woda nie była na tyle gorąca żeby zaczerwienić skórę, pierwszy raz tak miałam myślałam że taka kompielą przyśpiesze okres a chyba przyśpieszyłam potencjalne objawy)

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh
wkręcasz sobie zrób test

Gość tituti
dupa jak mogę sobie coś wkręcać skoro nie nastawiałam się nawet na to że za pierwszą próbą zajdę!!!

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh
no daj spokój, mdli cię po kąpieli, ale sobie nic nie wkręcasz? mdłości są mało specyficznym objawem zrób test

Gość tituti
a właściwie to mogłabym zajść przy pierwszej próbie*

Gość tituti
ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh wiem co czuje i to nie jest normalne, zrobię test!!! A ty się nie nadajesz do radzenia. Jesteś antypatyczny/na !!!!

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh
mogłabyś, oczywiście. ja też po czytaniu na kafe wszystkich staraczkowych topików myślałam, że w ciążę za pierwszą próbą się nie zachodzi :) zrób test

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh
przepraszam, jestem zmęczona. Ale bez kitu, takie gdybanie jest bez sensu. Równie dobrze mogło ci się zrobić niedobrze od pary w łazience albo od czegokolwiek innego. A mogło od ciąży.

Gość tituti
Przepraszam jestem zdenerwowana, zrobie test!

Gość ja zaszłam za 1 razem
ale mdłości miałam jakoś miesiąc po spodziewanym okresie

Gość nocotyyy
nie zrj tyle to ci nie bedzie niedobrze sfoszona krowo...skad mamy wiedziec co ci jest...mamy powrozyc ze szklanej kuli??/ Idiotka z ciebie....

Wystarczy zrobić test a nie zadawać jakieś głupie pytania na kaffe!!!!!! Czy myślisz że my mamy testy w oczach do testowania Twojego pisma???????????? Ehhhhhh...................tylko tyle:(

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh
i co, zrobiłaś test? ;)