Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iskierka888

prawiczek?????????

Polecane posty

Gość iskierka888

hej! jestem tu nowa. codzi o to że jestem z chłopakiem od2.5 roku od początku myślałam że mój chłopak nie jest już prawiczkiem - sam tak powiedział. jakieś pół roku temu zaczął kręcić ze jest potem że nie. w końcu ja się wkurzyłąm i kazałam mu powiedzieć czy jest czy nie. powiedział że jest PRAWICZKIEM!!! ja właśnie z nim przeżyłąm swój 1 raz po 9 miesiącach naszego związkku. nie rozumie dlaczego on mnie okłamał. po prostu nie moę tego pojąć! i to mu nie przeszkadzało wcale!!!

Gość Alicia_
bo się chłopak wstydził. chociaż moim zdaniem nie miał czego.

Gość zalękniona
Chciał Ci zaimponować - w wielu środowiskach szczególnie męskich - chłopak, który jest prawiczkiem jest uznawany za kogoś mniej wartościowego - kogoś gorszego - wielu dlatego mysli, że jeśli przyzna swoim kobietom, że są prawiczkami to zostaną uznani za niemęskich - a jak pewnie wiesz - każdy z nas potrzebuje uznania i akceptacji...

Gość iskierka888
ale on wiedział że ja też się boję że też nikoo wcześniej nie miałam ;( teraz chciałabymcofnąć czas albo dopiero teraz z nim to zrobić kiedy już wiem. mi bardzo trudno było sie przełamać

Gość Hugo Boss Hoss
Własnie dlatego ci nie chciał się przyznać. Z twojego toku rozumowania wynika właśnie, że prawiczka traktujesz jak kogoś gorszego. Pewnie wolałabyś jak by powiedział, że jest prawiczek a w rzeczywistości by spał ze wszystkimi. Jak zwykła dziwka, współczuje twemu chłopakowi!

Gość iskierka888
o nie. ja cieszę się z tego że jestem jeo pierwszą i on doskonale o tym wie. zawsze chciałam mieć tylko 1 faceta i być ta jedyną dla niego