Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hwjqkdqwhldqwjkdwq

Mam problem

Polecane posty

Gość hwjqkdqwhldqwjkdwq

.może wydać się banalny ,ale jest ważny dla mnie.Mam 21 lat. Od niedawana mam kochanka . Nie wiążę z nim jakiś dalszych planów na przyszłość ,ale na tą chwilę mi na nim zależy. Problem w tym ,że on jeszcze nigdy nie widział mnie bez makijażu ,a nalega żebyśmy spedzili razem noc:( Nie chodzi o cerę bo nie mam pryszczy ,ale zawsze podkreślam oko dośc mocno i wtedy zupełnie inaczej wyglądam (na korzyść) . Zrobię sobie makijaż pernamentny ale to za parę miesięcy. Mój były co prawda twierdził ,że niby ładnie bez makijażu wyglądam ,ale nie wiem jak ten zareaguje... Spędziłybyście z nim noc czy nie ryzykowałybyście?

Gość eh.......
Szczerze Ci powiem, ze ja nie mam tego problemu, co prawda maluję się, ale bez makijazu również wyglądam dobrze. No cóż. Tak to jest jak się chowa prawdziwą siebie od tapetą, a potem wstyd iść do łózka z facetem. Trochę mi Ciebie żal, na plażę też z nim nie pojdziesz? Albo na basen? Bo tam przeciez tez sie idzie bez makijazu...

Gość jakas ty głópia
jesteś jaka jetseś i facet sobie zdaje sprawę z tego 💤 makijaz permanentny nie polecam bo to nie zawsze dobrze wygląda widac że zakompleksiona mysza z ciebie i to cały twój problem a poz atym co to za seks bez ślubu? ty dajko!