Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinowa_Mambaaa

nie pamięta naszej daty...

Polecane posty

Gość Malinowa_Mambaaa

Witam ;) Od rana czekam aż chłopak zadzwoni i przypomni sobie o naszej miesięcznicy...juz w sumie dzwonił, ale nawet nie wspomniał że jesteśmy juz ze sobą miesiąc. W sumie do wieczora jeszcze dużo czasu, moze jeszcze sobie przypomni i zadzwoni...bo o jakiejś niespodziance nie ma mowy, bo póki co dzieli nas jakieś 100 km... Myślicie, ze to ma jakieś znaczenie, ja chłopak nie pamięta naszej daty? Czy może po miesiącu bycia razem jeszcze nie obchodzi się tego? hmmm sama nie wiem, ale dla mnie ten dzień ma duże znaczenie...

Gość bawie sie powietrzem
faceci nie maja pamieci do dat i wiekszosc z nich nie przywiazuje wagi do tego typu rzeczy tak ze nie martw sie tylko poprostu mu o tym powiedz:)

Gość luuuzik
faceci nie pamietają:) zadzwon do niego i z uśmiechem, zadnych pretensji przypomnij mu ,że to już miesiąc i zeby tych miesięcy było więcej :)

Gość Andzia_Andzia
Jak sama zauważyłas do wieczora jeszcze dużo czasu, więc moze jeszcze sobie przypomni, a jak nie, to sama mu o tym piwiedz ;)

Nigdy mi do glowy nie przyszlo zeby swietowac miesiecznice :) Moze Twojemu chlopakowi tez to do glowy nie przyszlo i tak jak ja uwaza ze pierwsze swieto to rocznica :) Ja bym sie nie nastawiala ze zadzwoni, bo mozna sie rozczarowac. W koncu to tylko miesiac bycia razem..

Gość frufru
o moj Ty Panie Boże facet prędzej bedzie pamiętał waszą rocznicę. o ile w ogóle. poza tym - miesięcznica?? a co to za sukces wytrzymac z kims miesiąc?? uwazasz ze to jest jakis specjalny powód żeby o tym dniu pamiętac?...

Gość A to powiem tylko tyle.....
Jak dla mnie to bezsens obchodzić miesięcznicę :) ale są gusta i guściki :D

Gość kur waaaaaa
co to w ogole jest miesiecznica ? mnie kojarzy sie z kosciołem :P

hehhehe miesiecznicy.. hehhe dobre.. faktycznie to straszne ze nie pamieta... jak on w ogole tak moze... mowie ci zostaw go, zerwj, nie jest wart ciebie- to dran !! hehhehhe

Hahahahahahahaha mięsięcznica........... dobre :D:D:D A krzyku co najmniej tyle jakby to była rocznica ślubu 🖐️

Gość Kleomitrano
Boze ja sie musze nakombinowac, zeby date slubu przypomniec a ta z miesiecznica wyjezdza jakas. :) to moze tygodnica, dziennica, godzinica, minutnica i sekundnica? Jak szalec to szalec! :)

Gość ahaaaaaaaaa
zawsze sie zastanawialem jak sie liczy date zawarcia zwiazku? od momentu postawienia pytania - chcesz ze mna chodzic? :D :D :D