Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Witkacy

sex... jak to jest??

Polecane posty

Podnoszę i ja:) Brumcię podnoszę, Żonę podnoszę, Vicię podnoszę, Dyskretną podnoszę... Jesteście takie fajne że na rękach by Was nosić:D

Wiadomo- już w filmie testosteron to wyjaśniono:) Da się depilować, golić, albo olać... Jak cię będe nosił na rękach to możesz koszulki co najwyżej nie zdejmować;) Grunt żebyś brody nie miała;)

fatalnie;) jak tak to spadam;) włąściwie to padam- rowerowałem dziś dużo, i czuję jak zasypiam:) a tu jeszcze trzeba by power z ud wycisnąć i... ;) sama wiesz;)

pewnie tak... tylko ja nie mam Twoich jotpegów. więc co najwyżej mógłbym pod własne pepegi;D:D:D

chujnia z grzybnią- miałem iść do roboty ale kolesiowi dziecko z ADHD mózg sobie wstrząsło, więc z wyjścia nici:( zamiast w robocie siedzi w szpitalu teraz zjadłem śniadanie, i ogarniam prace domowe. Popsuło mi to szyki:(

jajcownie, ale taka blada... 2 białka mi zostały po majonezie i jedno jajco całe:)

nie pękaj maleńka- moja ciotka me fermę kur" bloody mothefucker bastard's" zielononórzek, więc jajec nie brakuje:)

po moich jajcach się drapię kiedy chcę, ale jak mnie swędzi to się myję;)