Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Garamelllllllllllll

Niemiecki

Polecane posty

Gość Garamelllllllllllll

Czy jest ktos w stanie okazac bezinteresowna pomoc z nimca? bez wyrzutow i pyskowki?;)

Gość giggi
hmm zależy jak duża by ta pomoc miała być

Gość no moge pomoc

Gość Garamelllllllllllll
mam zostawic wiadomosc rodzinie,typowe zadanie szkolne kilka zdan.moge liczyc na pomoc?

Gość no moge pomoc
napisz sprawdze

Gość Garamelllllllllllll
razem zklasa jestescie na wymianie mlodziezy w berlinie.twoj kolega z klasy ma problemy z rodzina u ktorej mieszka.ty martwisz sie ta sytuacja i chcialabys mu pomoc.wychodzac z domu napisz wiadomosc rodzinie u k torej mieszkasz; -dokad i w jakim celu wychodzisz -co zamierzasz zrobic -o ktorej wrocisz -oraz uprzedz ze byc moze twoj kolega bedzie musial zamieszkac u rodziny goszczacej ciebie. jezyk niemiecki to dl amnie jak chinksi umiem tylko ich bin;) dziekuje za pomoc

Gość Garamelllllllllllll
wiem ze moze za duzo wymagam i powinnam napisac to sama i dac wam do sprawdzenia ale naprawde nie umiem nawet jednego zdania napisac...wiem ze zaraz bedziecie po mnie jechac

Gość Garamelllllllllllll
wiem ze bedsziecie po mnie jechac ale ja naprawde nie znam niemieckiego,nie umiem nawey jednego zdania ulozyc...moze znajdzie sie jakas dobra osobka i mi pomoze...ja zawsze staram si epomoc jak moge wiec licze ze takze mi ktos pomoze;)

Gość Garamelllllllllllll
upuje

Gość ona nie ma wacka
Liebe Familie X, ich habe mich mit meinem polnischen Kollegen im Stadtpark verabredet. Er hat Probleme mit der deutschen Familie, bei der er jetzt wohnt. Ich möchte mit ihm sprechen und zusammen versuchen wir dieses Problem zu lösen. Ich komme am späten gegen 20:00 Uhr zurück. Es gibt auch die Möglichkeit, dass vielleicht auch er bei Euch mit mir wohnen muss. Ich hoffe, dass ihr nichts dagegen habt. Gruss

Gość Garamelllllllllllll
ona nie ma wacka dziekuje ci goraco;*********** jestem ci dozgonnie wdzieczna dziekuje jeszcze raz;***************

Gość ona nie ma wacka
spoko:)

Gość Garamelllllllllllll
nie spoko;) to dla mnie bardzo wazne jestem ci bardzo wdzieczna;)