Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin....stamtąd

Kochanka jest w ciąży

Polecane posty

Gość stgh
prosze cie, tylko nie blagaj zony o litosc, jak sie juz dowie (a to nieuniknione)....bo jeszcze sklonna ci jest wybaczyc i meczyc sie z kretynem do konca zycia, lub do nastepnej zdrady, bo Ty, poldebilu naprawde sadzisz, ze nic zlego nie zrobiles...skrobanka i heja banana...mam noemalnie 23 lata, wiec chyba dosc krotko zyje i to pewnie dlatego jeszcze nie spotkalam podobnego matola niz Ty:) gratuluje - oficjalnie w mojej skali na razie jestes the winner:)

Gość jeden taki narzeczony
nie wziął sobie do serca rady o zrobieniu WAZEKTOMI (przecięcie nasieniowodów) i teraz płaci na 3 za każde po 1000 PLN

kolejny mądry.po pierwsze:wypij piwo którego naważyłeś-bądź facetem z jajami i przyznaj się żonie-może jest minimalna szansa na uratowanie waszego małżeństwa,chociaż ja bym cię wypierdoliła z domu.po 2 jeśli tamta ciąży nie chce usunąć siłą ją nie zmusisz-jedyne co to kaska co miesiąć i ładnie płacić.po 3 jesteś dorosłym facetem twierdzącym,że kocha żonę,jest dla niego dobra w łóżku a tamta była przygodą-dla mnie jesteś bezmyślny szczeniak,który za plecami szukał suczki żeby wytrzepać jaja i czuć się \'męski\'.tak nie postępuje dorosły,facet.i z tego co wyczytałam-jesteś na studiach(sic!) więc powinieneś się wydawać mężczyzną z głową na karku.nie tłumacz się gęsto,bo to normalne że posypią sie na ciebie gromy.a więc radziłabym iść do żony i ze skruchą powiedzieć co się stalo,nim ona dowie się od kochanki,albo kogoś innego.

Gość tu złamasie

Gość jesteś frędzel
jakich mimo wszystko mało jeśli to nie dowcip na prima aprislis to brak słów, żeby cię hooju opisać. Szkoda tylko twojej żony, ale gdybym was znała - już by wiedziała i mogła osrać po wsze czasy. Jak nie wiesz, że od "tego" biorą się dzieci to wsadź sobie kutasa w imadło. Głupia też kochanka, że się nie poznała na takim wcześniej. Dziwię się, że może chcieć z takim brakiem być.

Widzisz Panie Marcinie, po pierwsze jesteś dupkiem i myślisz tą małą główką a nie tą dużą, a po drugie to takie myślenie będzie Cię drogo kosztować - alimenty i możliwy rozpad małżeństwa. Ale cóż, powinieneś być odpowiedzialny za własne błędy!

Gość jesteś frędzel
masz szczęście, że nie trafiłeś na mnie, och jakbym cię pięknie urządziła!

zieeeeeeeeeeeeew. ile jeszcze takich prowokacji mających na celu wielka kłótnie pomiedzy prawiczkami/dziewicami moralniakami a tymi którzy sami zdradzają i na kafe szukaja pocieszenie "że nie tylko ja jestem skurwielem" litosci,

Gość do dupy to...
widać z opisu,że wrobiła Cie w dziecko świadomie, pytanie - czy ona na pewno jest w ciązy?, bo znam różne ciekawe przypadki...

jaki uczony, na studiach zaocznych, a głupi jak but ruskiego sołdata, jeśli to możliwe to odgryź sobie jaja, może to pomoże.

Gość dfgdfgdsf
"hmmm ktos by musiał kropnac kochanke" hahahaha :D To samo mialam mu doradzić. Niech opłaci jakichś Rusków i niech ją wyeliminują po cichu :D:D:D:D

Gość elka121
TY DEBILU MOGŁEŚ SOBIE MIĘDZY DRZWI WŁOŻYĆ JAK CIE NOSIŁO-A NIE TERAZ NIECH SKROBIE.SAM SOBIE WYSKROB W TYM ŁBIE ,SZKODA TYLKO TEJ TWOJEJ ŻONY ŻE NA TAKIEGO DEBILA TRAFIŁA.z POD JAKIEGO KAMIENIA WYLAZŁEŚ ŻE CIĘ SPOTKAŁA NA SWOJEJ DRODZE

Gość Ola
Dnia 1.04.2009 o 17:46, Gość Marcin....stamtąd napisał:

ona nie jest przebiegłą suką, jest raczej typem zdesperowanej głupiej laleczki, która sądzi że się z nią ożenię. Zabezpieczalismy się, tzn ona mowila że się zabezpiecza, ja nie wnikałem jak. Gumek nie używalismy bo nie lubię. Ale dlaczego ja mam ponosić konsekwencje jej głupoty? Wiedziala że mam żonę, więc co sobie myslala??

Wiedziałaś od początku  ze masz żonę - takim tekstem pokazuje jakim dupkiem jest...facet  bez jaj