Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LUNAAAAAAAA

Czy są tu jacyś ojcowie?

Polecane posty

Gość LUNAAAAAAAA

Zapraszam na forum o macierzyństwie, toczy się dyskusja o seksie rodziców w pokoju gdzie śpi dziecko.

Gość Dar3k
wszędzie są ojcowie :P

Gość Dar3k
LUNA - ty raczej olej tamto towarzystwo bo normalni nie są - dyskusja o sexie na erotycznym a nie z radjem maryja

Gość ja mam dwójkę
ale nie wychowuje pierwsze zrobiłem jak miałem 14 lat, nauczucielce od fizyki a drugie jak miałem 16 - sąsiadce, jej mąż był chyba bezpłodny

Gość aniulka1234
My też mamy taki problem z mężem, że musimy gnieździć się w jednym pokoju z dzieckiem i czasem aż się odechciewa tv oglądać, w strachu, że synek się obudzi i potem nam nie pozwoli spać. Moje dziecko ma póltora roku i kochamy się nie tylko kiedy śpi, ale też czasem kiedy się bawi. Kuchnia i łazienka są tak dobrymi miejscami na seks jak każde inne, ale ileż można opierać się o blat, albo leżeć niewygodnie na pralce?! To, że nie mamy na razie lepszych warunków mieszkaniowych nie oznacza, że nasze życie seksualne ma kompletnie zaniknąć. Kiedy synuś śpi uprawiamy seks z włączeniem wszystkich fantazji i pragnień. Od czasu do czasu w weekend, kiedy zostajemy dłużej w łózku kochamy się przy nim, ale jest to seks pod kołdrą i w takiej pozycji, że nie wygląda to dziwnie, obleśnie. Po prostu robimy to tak, jakbyśmy się tylko przytulali. I nie widzę nic w tym złego.