Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuję wiosnę

Co zrobić, by piersi zbierały sie bardziej ku środkowi ?

Polecane posty

Gość czuję wiosnę

zeby nie robiły się takie rozstrzelone na boki...jakie staniki ?? jakie masaże ?? :)

Gość eafwsfaewaefdwefrwe
kup sobie za maly stanik i jakies wkladki do srodka i je tak zbierz ....... ale to niewygodne jest

Eafwsfaewaefdwefrwe, najwiekszemu wrogowi nie zyczylabym Twojego 'rozwiazania'. Rownie dobrze moznaby obciac i przykleic na nowo :P

Gość czuję wiosnę
odpowiedni, czyli jaki Twoim zdaniem ?? słyszalam niedawno ze te wszystkie dpostępne w sklepach sa niedobre, bo idealny biustonosz powinien konczyc sie pod pachami, czyli są zbyt wycięte....

Gość czuję wiosnę
ale ja jestem mloda i mam bardzo jedrny biust i w sumie nic mu do zarzucenia nie mam, procz tego ze ostatnio troszkę tak jakby te piersi oddalily sie od siebie....regularnie wykonuje masaze, dbam o nie ze szczegolnoscia :), zreszta to nawet tak na przyszlosc...

Nie wiem, kochana, jaki, bo Cie nie widze, a przez ip nie sprawdze. Ale to prawda, w sklepach marnie jest - nie tyle sa 'niedobre', co malo kto moze swoj rozmiar znalezc. Zmierz sie, poszukaj Best bra na forum, albo w google lobby biusciastych, tam sa kalkulatory, poszukaj swojego rozmiaru, zainwestuj, i powinien Ci sie biust przestac rozjezdzac. [Ale ja jeszcze niewiele wiem, tylko teoretyzuje na sucho]

Gość czuję wiosnę
to ze sie pytam jaki, to nie znaczy ze chce zebys mi dobrala czy cos w tym stylu...moze szukam potwierdzenia w tym , czego sie dowiedzialam

Co do tych stanikow sklepowych, to nie uwazam, zeby byly zle, kwestia tylko dobrania rozmiaru. Jaki nosisz teraz?

Gość czuję wiosnę
mam takich pelno....podobno te wlasnie staniki powoduja ze biust zaczyna zwisac i w ogole powodują same negatywy :( moze ktoś się jeszcze wypowie, gdzie szukać takowych sklepów w większych miastach i w jakich przedzialach ceny takich stanikow sie kształtują...obecnie noszę pelne 75 B

Gość czuję wiosnę
no fajne fajne, tylko co z tego, jak noszac takie bede mila zwisające piersi :(...licze jeszcze na to, ze ktos obyty w tych kwestiach sie tutaj odezwie :)

Gość stanik typu push-up

Gość czuję wiosnę
no własnie mialam pisac o tym staniku, ktoś mnie wyprzedzil..

Ucięło mi. Pusiapki, zwłaszcza źle dobrane, nie są dobre dla biustu - działają na piersi jak walec, rozsmarowując je po klatce. A przesiadka na dobry rozmiar powoduje bardzo zjawisko zwane "migracją biustu' - ta rozsmarowana tkanka piersi wraca na swoje miejsce, piersi się wypełniają, często przybywa kilka cm w obwodzie w biuście. Zapraszam na Lobby Małobiuściastych :)

Gość czuję wiosnę
w ogole nie lubie push-upow i nie nosze takowych, popatrze co tam masz na swoich stronkach w stopce :)

Gość czuję wiosnę
no własnie o takie staniki mi chodzilo :)

Gość czuję wiosnę
w biuście mam 89 cm , a pod biustem jeszcze nie mierzylam, ale niebawem to nastąpi