Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biore się za siebie

zdrowa dieta i sport od dzisiaj!!! kto sie dolacza zapraszam

Polecane posty

nie chce sie wymadrzac ale korzystalam kiedys z porady dietetyka i powiedzial mi ze produkty bogate w weglowodany w tym wlasnie owoce bo cukier w nich zawart t przeciez weglowodany powinno sie jesc tak do poludnia.przenies sobie ten koktajl na II sniadanie a na kolacje zjedz twarog ze szcypiorkiem,jajko cos co ma duzo bialka a malo weglowodanow.

Ja juz po sniadanku bulka pelnoziarnista z szynka z indyka i pomidorem plus zielona herbata. pozniej jade na solarium i na uczelnie:/ A wy jak dziewczyny z rana?

Gość Kiwunia
To ja tez się przyłączę. Mogę? Ważę 73 kg przy wzroście 164 cm. Zaczęłam się odchudzać 3 marca bo moja waga dobiła do 80 kg. Stosuję dietę 1000 kcal czasami mniej i od tygodnia ćwiczę na stepperze po +/- 30 minut. Śniadanie : danio truskawkowy, szkl. wody z cytryną II Śniadanie: kromka chleba chrupkiego z serkiem i maleńkim plasterkiem szynki 3. 03. 09 80 kg ;( 1. 04. 09 73 kg I cel 70 kg II cel 65 kg III cel 60 kg IV cel 55 kg ;) Wierzę, że tym razem się uda. . .

Ja też się do was dolączę, wlaśnie założyłam swoj topik, ale pewnie upadnie ;) (Jestem w tym samym wieku, co Justysia - jesli jej nick nie kłamie) Dietę zaczęłam 1 kwietnia, jak już na moim topiku wspomniałam zamierzam jesc glównie nabiał i zielone warzywa, no i sporo ruchu + a6w na miesnie brzucha :) Chciałabym sie pozbyć brzucha do Wielkanocy :O a potem już spokojnie sobie chudnąć pozdrawiam was dziewczyny

moj nik nie klamie mam 24 latka.ja tez glownie nabial i warzywa surowe typu salata,pomidor,ogorek,rzodkiewka.z owocow tylko jablko lub truskawki miksowane z jogurtem naturalnym.dzisiaj na sniadanko zrobilam sobie mala odmiane zjadlam 3 lyzki platkow owsianych ze szklanka chudego mleka,pozniej pol jablka,w porze obiadu kostke twarogu ze szczypiorkiem.teraz zjadlam kawalek marchewki i troche kapusty surowej bo jakos glodna nie jestem.na kolacje jajko gotowane i maly jogurt naturalny i to tyle na dzisiaj.Bardzo lubie zwykly twarog bialy i czesto go jjem nawet tak na sucho.czesto tez na obiadek przygotowuje sobie piers z kurczaka na parze z pieczarkami albo rybke z folii z papryka cebulka.narazie jakos waga stoi ale to moze przez to ze mam okres i nawet czuyje sie troche ociezala.jesli chodzi o cwiczenia to z dnia na dzien sie zbieram ale juz od przyszlego tygodnia ruszam z pelna para.

halo halo jest tu kto mam nadzieje ze sie pjawicie poźniej :) musze przyzac ze dziaja zjadlam princepolo i to xxl ;( trzymalam diete od piniedzialku i nie wytrzymalam ;( help ale zaraz zabieram sie cwiczenia musze odpokutowac

Gość Mineczka Mała
witam Chcialambym sie do was dziewczyny przylaczyc. Bede pisac jak tylko bede miala czas. Musze schudnac bo juz patrzec nie moge na te walki na brzuchu i za duzy tylek:( Mam 24 lata 161cm wzrostu i niestety az 60kg:(:( moim celem jest 50kg:) od 3 dni nie jem slodyczy postanowilam tez nie jesc dan typu fast food bo to wlasnie doprowadzilo mnie do takiej wagi.Chcialabym w ciagu miesiaca schudnac 5kg. Jakie sa wasze zasady diety. Mam zamiar nie jesc po 18 a o 18 cos lekiego owoc jogurt. Duzo wazyw i owocow. Myslicie ze to pomoze mi schudnac???

cos mi tu nie dzialalo i nie widzalam ze sie tyle postow pojawilo i dopiero teraz mi wyswietlilo:) ja zaczelam jesc ser bialy na sniadanie bo zauwazylam ze dluzej jestem po nim syta chyba naprawde przenise owoce na rano a wieoczorem jajko albo jogurt

te grzeszki sa najgorsze bo zwylke potem sie poddaje i rzucam sie na slodycze, i chyba jestem uzalezniona od czekolady jak bylam mala moi rodzice kupowali hurtem w makro i jadlo sie po kilka batonow dziennie ale jakos bylam chuda bo zawsze duzo czasu spedzalam aktywnie na dworze a moja mama ktora sie obzera czekolada nie przyty6je nigdy bo ma chry zolondek i teraz to chyba wazy mniej niz ja :( i mi zabiera ciuchy w ktore sie nie mieszcze ;(;(

jak wam idzie laseczki ? ;) Ja zalewam sie zeloną herbatą rana i zrobiłam znów błąd, bo wstałam o 10.00 a jeszcze niczego nie zjadłam :/ zaraz biegne do sklepu po swiezy ser i zielsko :D

przepraszam ze tak dlugo nie pisalam,ale niestety nie mialam neta przez ostatnie dwa dni dzisiaj u mnie taka sliczna pogoda ze jak najszybciej posprzatam a pozniej nad jeziorko w ukochanym:)

ja już po porannym bieganiu oj z moja kondycja to slabo ale sobie ja wypracuje :) do tego zrobilam program za brzych z dvd shape naprawde jest świetny i ćwiczenia kardio taniec tez z shape :) wlasnie wyskoczylam spod przysznica i sie balsamuje, umuje naczynia i ide na dlugi spacer bo piękna pogoda :) przyjemne z pożytecznym :)

Dzień dobry :) Czy ja też mogę dołączyć do Was? Wiadomo, że w grupie raxniej i przyjemniej. Od tygodnia staram się zdrowo odżywiać, jem mięsko i warzywka ( jeśli nie surowe) gotowane w parowarze. Do tego dużo warzyw, serki wiejskie i zielone i czerwone herbatki. Oczywiście czasami zdarzy mi się "wciąć" kawałek ciasta, ale bez przesady!! Wszystko dla ludzi - tyle, ze w malutkich ilościach ;) Kupiłam sobie stepper skrętny, aby codziennie wieczorem, w czasie wiadomości pospacerować przed TV. Kurczę - tak chcialabym schudnąć, szczególnie z brzucha i ud. A teraz do konkretów: wzrost - 166 cm waga - 64 kg CEL - 54 kg PROSTY WYNIK - 10 KG DO POZBYCIA SIĘ Dziś zaplanowalam świąteczne porządki - to też jakiś tam rodzaj ćwiczeń ;) hihi

witaj Sunny 27 :) co do zielonej herbaty pije sie ją u mnie w domu już od lat pa,iętam jak kiedys byla tylko taka niedobra gorzka a teraz są dostępne dobre odmiany prawdziwej zielonej a nie jakis smieci polecam herbata z firy dilmah czasem trudno ja znaleść ale jest dobra i z prawdziwych liści zielonej herbaty. Uwielbiam biala herbate ale jest droga :( wiec pije ja tylko od swieta w nagrode :) jak macie zielona herbatke w lisciach to nie wyrzucajcie odrazu fusow bo powinno sie pic taka dopiero po 2-3 zalaniu i nie zalewc wrzatkiem tylko tak poczekac 5 minut az woda troche przestygnie bo wtedy ma lepsze dzialanie a i jeszcze parzona 3 minuty dostarcza energii i pobudza jak kofeina a dluzej niz 3 ma odwrotne dzialanie :) to tyle o zielonej herbacie jakby ktos byl zainteresowanu :) a i ja jeszcze uzywam ja czesto zamiast toniku bo odswieza twarz do przecierania jest rowniez dobry napar z rumianku :) wszystko sprawdzone na sobie :)

Ja pijam zielona i czewoną herbate kupowaną na wagę w sieci sklepów Five O'Clock Uwielbiam te z dodatkami pomarańczy, mango i porzeczki - mmmmmmm

->biore się za siebie (olaw1234@wp.pl) a i jak sie przetrze zielona oczy to staja sie takie blyszczace Zaparzoną zieloną herbate na wacik i przecieramy?? - dobrze rozumiem??

Witajcie, tez sie przyłączam :-) jeśli pozwolicie :-) nie jestem gruba ale chce wrócic do formy :-) 160 cm 55 kg ma byc 5 kg mniej :-) tak postanowiłam i tego dokonam :-P dzis oczywiscie od rana ograniczyłam jedzonko został mi na dzis tylko jogurt naturalny z płatkami na kolacje :-)