Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biore się za siebie

zdrowa dieta i sport od dzisiaj!!! kto sie dolacza zapraszam

Polecane posty

hmmm... nikt się nie odzywa... od nikoko tez nie dostałam pozwolenia zeby sie przyłączyć :-P jest tam ktos??!! :-) ja już dzis mam zakaz zaglądania do lodówki wiec musze sie czyms zająć zeby nie myslec o diecie i niejedzeniu a juz bron Boże o jedzeniu :-P pozdrawiam wszystkie Laseczki :-) moze rozkręcimy ten topik?? :-) :-P

A ja dzisiaj cały dzień poza domem i powiem Wam ze jak na mnie malo zjadlam bo zwykle sdniadanie pozniej obied w miedzy czasie lody z moim kochaniem i na koniec popcorn w kinie. Ale niczego nie zaluje bo to byl jeden z najlepszych dni:)

cześc wszystkim mi sie dzisiaj nic nie chce i mam zakwasy na brzuchu ale to akurat dobrze zabiore sie za pranie to tez troche kalorii spale a dziaiaj robie placek po węgiersku dla mojejgo chlopaka wiec nic innego nie bede jadla tylko to

no wiosna jest wspaniala tylko ze trzeba sie uczyc :( a ja chce juz wakacje i po sesji byc , mam zamiar zjesc jeszcze jogurt i jakiegos owoca albo jajko a ten olacek to bedzie moja obiadokolacja

ja wlasnie skonczylam cwiczenia: seria na brzuch, na nogi no i na koniec kilka pompek Ja mam figure typu gruszka no i moim problemem sa uda i biodra, ale ostatnio tez za duzo slodyczy zjadlam no i oponka na brzuszku sie pojawila:( Moze wyslemy sobie swoje zdjecia na maile?

Ja dziś leniuchowalam w łózku do godz. 10 - musialam odespać caaaaaaaały tydzień :) Dzien zaczęłam od płatków Fitness z Activią - zdrowe i pozywne śnaiadanko. Wrszecie się przelamałam i zjadłam jogutr z platkami, bo wcześniej jakoś mi takie jedzenie nie podchodzilo. Mam zamiar wyrobić dzisiaj plan 40.-letni (:)) w chodzeniu na stepperze i brzuszkach. Może poćwiczę z płytą z \"Shape\'a\" - zobaczymy jak się dzień rozplanuje. Na obiad zamierzam zjeść dwa mlode ziemniaczki ugotowane w parowarze z koperkiem, wątróbkę duszoną z cebulką i mnóstwo kapusty kiszonej. Już sie nie mogę doczekać wszystkich nowalijek: rzodkiewki, ogórków, szczypiorku i całej reszt nie-pędzonych sztucznie warzywek ;) To co Laski - DO BOJU!! ;)

Gość Tarmoszek
Witam, mogę dołączyć? :) Sport i zdrowa dieta już od dawna nie są mi obce ale w grupie raźniej :) I wanna be perfect - też marzę o takiej figurze jak wkleiłaś... A moim problemem są uda i obwisły tyłek, żeby nie one byłabym laską! ;) No, trochę kiepską laską bo biustu prawie nie mam (82 cm w biuście, 67 pod). Moje cele: talia: 63 -> 60 uda: 51 -> 48 łydki: 31 -> 33 podniesiony tyłeczek, umięśnione ramiona i mięśnie na dolnej partii brzucha.

no to ja tez się dołącze. Moim celem jest schudnąć 5 kg. Wazę 54, ale jestem mała 162 cm, więc nie wyglądam szczupło- a tak bym chciała. Wiecie co, dobrym sposobem aby wspomóc jakąkolwiek diete jest to, że nie będziemy łączyć węglowodanow z białkiem. jak na diecie niełączenia, no ale nie tak rygorystycznie, chyba, że ktoś ma ochotę. ;)

Dziewczyny, może zróbmy tabelę z wymiarami? bo obserwując spadające centymetry będzie to bardziej wiarygodne, gdy ćwiczymy, waga może nie spadać adekwatnie do tego. To ja się wpisze pierwsza, moze ktoś jeszcze się znajdzie. -biust -talia -biorda -udo -łydka -ramię -wzrost 90 67:O 89 54/55 33 25 162

I wanna witaj :D Mam 170/53, jakiś rok temu ważyłam 60, potem zeszłam do 51 (byłam na SB i ćwiczyłam aeroby ale tylko sobie spaliłam mięśnie a flaki na udach zostały, w każdym razie SB polecam bo fajna i smaczna tylko nie miałam do niej cierpliwości). Potem znowu utyłam do 55 no i teraz trzymam 52-53 ale na wagę już tak nie patrzę, interesują mnie wymiary i wygląd. Od niecałego miesiąca ćwiczę siłowo i interwałowo, aeroby tylko jako dodatek, jem mnóstwo białka, ograniczam węgle ale narazie efektów nie widać za specjalnie. Daję sobie czas do maja, zobaczymy czy coś na tych udach i tyłku ruszy ;) Łechtaczka - też staram się nie łączyć B + W, nie zawsze mi się udaje ;) To i ja podam wymiary, jestem gruszką ;) 82-63-88 51, 31, 25, 170

I wanna be perfect - Ty jesteś dobre 10 cm wyzsza ode mnie a wazysz tylko 2 kg więcej i dązymy do tej samej wagi :-) To Ty jestes szczupła :-) Widze ze tu dzis duzo nas :-) fanie :-) ja jestem niestety w pracy ale humorek tez mi dopisuje :-) jem od rana bardzo dobrze sniadanie: sałatka z banana i jabłka + kawka 2 sniadanko : pomaranczka pyszna słodziutka

niby powinnam byc szczypla przy takim wzroscie i takiej wadze, ale niestety nie jestem\ Jak wczoraj zobaczylam zdjecia ktore zrobil mi moj chlopak to sie zalamalam bo nie wiedzialam ze mam az taki duzy tylek:( najgorsze sa uda i z nimi bede miala najwiekszy problem bo one sa bardziej umiesnione niz obtluszczone

mogę Was podołować? od trzech miesięcy biegam na fitness 3razy w tygodniu. Nie jem słodyczy(nigdy nie jadłam) nie stosuję żadnej diety ale jem rozsądnie. przytyłam już ok 5kg:O

I wanna - ale Ty sama ważąc 57 przy 170 jesteś z definicji szczupła :) A ile masz w udzie? U mnie już poszła owsianka z błonnikiem, otrębami i serkiem homogenizowanym naturalnym, poćwiczyłam interwały 20 min, wypiłam odżywkę białkową z mlekiem i jabłko. Na obiad planuję bakłażana z serem pleśniowym i orzechami (w weekendy nie pilnuję się tak z białkiem :>), potem pewnie pożrę jakąś pierś z kurczaka albo twaróg, a na 20 do kina więc przynajmniej nie nagrzeszę wieczornym objadaniem. O, i kawkę też sobie wypiję, a co :)

Marzenna - jak to możliwe? O_o Żebyś jeszcze na siłownię chodziła to rozumiem, bo mięśnie więcej ważą, ale fitness?

I wanna... zdaję sobie sprawę, zaraz się pomierzę

a więc: cyce 94 talia 70 biodra 98 udo54 wzrost 164 waga ok60 co jeszcze się mierzy?