Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja nie wiem już czy

Co to znaczy mieć motylki w brzuchu?

Polecane posty

OPiszcie to uczucie...

to jest takie uczucie ajkby w żoładku Ci się kotłowało i o dziwo przyjemne uczucie, zcujesz takie spełnienie nie chce Ci się jeść i czujesz że możesz dotknąc szczytu świata;)

Gość super uczucie
nie potrafię tego opisać. Jak się naprawdę zakochasz to sama zobaczysz

to taka fala gorącego dreszczyku zaczynająca się w okolicach brzucha i ogarniająca całe ciało. Jak Ci zaczną latać motylki, to na pewno to rozpoznasz. :)

dzięki, może ktoś jeszcze ;) ?

Gość zdespeerr
to uczucie jak sie za duzo nażresz i ci niedobrze 'radze wtedy wziac jakąś tabletke ziołową na trawienie

somebody else?

ale to niekoniecznie ekekt zakochania jak ktos ci sie bardzo podoba to tez tak mozesz poczuc.takie motyle w brzuchu i czujesz sie wtedy super...ale równie dobrze mozesz poczuc motyle jak gadasz z kims z neta.jak tak obecnie mam.....:P albo gadasz z jakims fajnym gosciem w pubie a jak juz jetes zakochanan to masz mega motyle takie smyranie w brzuchu:D

Gość najlepiej połknąć jajeczka
jedwabników, jak dojrzeją to się wylęgną motylki

Gość gatebar
ale chłopak jak sie zakocha to nie ma czegos takiego chyba tylka panie tak mają..

Gość trololo
Ludzie, nie znacie się wcale. Mieć motyle w brzuchu to oznacza być zdenerwowanym... takie znaczenie ma to w języku angielskim, z którego przeszło do języka polskiego... niedouczone mamy społeczeństwo :/

Gość Kurczaczek9090
To mniej wiecej oznacza ze trzeba ***** kaczynskiego i jego bande

Gość gość
trololo - no to teraz zablyslas... a nie przyszlo ci do glowy, ze bywa, ze slowa zapozyczone z innego jezyka moga miec inne znaczenie niz pierwotne?

Gość karelinka
Motylki w brzuchu poczujesz, jak się zakochasz w kimś. Ciężko to opisać, każdy odczuwa co innego. To tak samo jakby się spytać, czym jest miłość i co się wtedy czuje. Nie ma prostej odpowiedzi, do są sprawy indywidualne. Ja np. czułam takie podniecenie w żołądku, jak miałam się spotkać z moich chłopakiem, to na godzinę przed spotkaniem mniej więcej czułam takie mrowienie w brzuchu, trochę bardziej miękki nogi i ekscytację, że się znowu spotkamy. Najlepiej pamiętam to pierwsze uczucie, jak mieliśmy się spotkać. Bo poznaliśmy się na mydwoje, więc najpierw były rozmowe wirtualne, później przez telefon, a dopiero później spotkanie. I mimo, że super się ze sobą dogadywaliśmy wirtualnie (jak widać punkty dopasowania na tym portalu mają jednak odzwierciedlenie w rzeczywistości), to miałam z jednej strony pewne obawy przed spotkanie, ale z drugiej strony nie mogłam już się doczekać:) Wejdź sobie najlepiej na profil na FB "lubię motylki w brzuchu", myślę, że tam najlepiej Ci odpowiedzą na Twoje pytanie:)

Gość gość
Tylko kobiety maja motylki?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Podnosze bo ciekawe

Gość gość
motylki w brzuchu są fizycznym, przyjemnym stanem zakochania ale niestety, często motylki wstecznie zmieniają się w poczwary, bo obiekt uczuć okazuje sie być d****ą