Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukrowa wata

jak go przekonac?

Polecane posty

poklocilismy sie o bzdure, ja mialam zly dzien i bylam niemila, on sie za to smiertlenie obrazil, jest daleko i sie nie widzimy, przez to tez sa zle chwile, od tygodnia mi nie odpisuje nie wiem co mam robic, przepraszalam go powiedzial ze juz jest ok a na drugi dzien znow mi nie odpisal, ja juz nie wiem co robic :( co zrobic zeby bylo jak wczesniej?

Gość olej go
liczy na to że będziesz za nim łazić i sie prosić.. jak chcesz zeby to on przejął inicjatywę to nie pisz i zniknij.. po tygodniu, dwóch się znajdzie.

Gość luissssa
Zmień się zołzo!

tak zaczyna się kryzys... który może skączyc się rozstaniem... spróbuj się z nim umówić an spotkanie i pogadać szczerze...

no wlasnie dzisiaj na to wpadlam, zeby go olac w koncu bo tylu staraniach. a naprawde duzo pisalam, przepraszalam, tlumaczylam itp a on nic, a co jak sie nie odezwie jednak? moze mu o cos innego chodzi? nie chce zeby pomyslal mi ze mi nie zalezy, on mi powiedzial ze ja go wtedy mialam gdzies i mysle ze teraz sie msci za tamto i sam taki jest, no ale jak dlugo?

no wlasnie nie moge sie z nim umowic bo obecnie przebywa w innym kraju, tylko rozmowy na gg wchodza w gre i to jest najgorsze

Gość bjk
Jezeli wytlumaczylas mu swoje zachowanie i go przeprosilas to juz nic nie mozesz zrobic i odpusc bo jezeli teraz inicjatywa nalezy do niego bo nie chcesz sie teraz przed nim ciagle plaszczyc i przepraszac bo jak teraz sie ugniesz to tak bedzie zawsze

a nie mysliscie ze on pomysli ze mi nie zalezy i malo sie staralam i stwierdzi ze nie warto ze mna byc bo mi nie zalezy?

prosze porozmawiajcie ze mna, jestem zalamana naprawde nie wiem co robic :( wczoraj juz bylo masakrycznie zle... ale udalo mi sie przetrwac do dzis

Gość senna maturzystka
tydzień bez znaku życia nie jest normalny. po tyg. to nie byłabym pewna czy on jeszcze jest "twój" i czy kiedykolwiek sie odezwie napisz. że w tej chwili ostatni raz do niego piszesz. i to że on zerwał z toba kontakt i nie odpisuje znaczy że wie co robi i decyduje się na zerwanie z tobą kontaktów. Napisz jak ci smutno z tego powodu i jak cierpisz, bo zależy ci na nim, ale jeżeli on nie chce z tobą kontaktu i to nie będziesz błagać go o nic. Jak kocha to się obudzi. Jak nie, to tamta kłótnia to naprawdę był pretekst do zerwania............

Gość bjk
to napisz mu ze Ci zalezy i chcesz o tym na spokojnie porozmawiac i jest Ci bardzo przykro ale nie moze Cie tak dalej traktowac bo nie na tym polega dojrzaly zwiazek ze karamy za przewinienia tylko o tym rozmawiamy

Gość luissssa
Ale mnie wkurzają takie laski !!! Najpierw drzecie gęby na swoich facetów, potem macie wyrzuty sumienia. I jak tu z wami wytrzymac??? Nie dziwie mu się, zostawiłbym Cię, poszukałbym dobrej dziewczyny z którą życie nie będzie udręką. Zostaw go i daj mu żyć, a sama poszukaj sobie muła który będzie wysłuchiwał twoich jęków z pokorą.

Gość senna maturzystka
luissssa - spadaj dobra prawiczku 🖐️. najwyraźniej mało wiesz o związkach. czasem każdy ma gorszy dzień. nie jesteś wróżką, nie wiesz co dokładnie się stało. łatwo osądzać 🖐️

Gość senna maturzystka
wiesz, mam nadzieje że on się przebudzi i że to nie był pretekst do zerwania.. ... Serio nie ma co sie starać aż tyle ile sie starasz. zrobiłaś chyba wszysko co mogłaś... Lepiej mieć klarowną sytuację... Bo tak będziesz przez miesiąc pisać i zero będzie odzewu. Napisz że to ostatni raz kiedy piszesz i niech on zdecyduje, co chce zrobić... Bo on się w tej chwili zachowuje jak "gówniarz" ...Normalni ludzie rozmawiają o problemach. A nie obrażają się... A na przyszłość radze zainwestować 5dych w kamerkę i rozmawiać przez skypa, zawsze jakos lepiej i bardziej "intymnie" niż przez GG ;)

Gość luissssa
Spotykałem się z taka wariatka 3 lata, lecz w końcu nie wytrzymałem i na dobre mi to wyszło(chociaż ciężko było zapomnieć), teraz jestem z normalna dziewczyna, która nie wpada co drugi dzień w furię. Szkoda czasu na takie laski.

Gość luissssa
Lepiej dla niego.

Gość luissssa
Lepiej dla niego. Lepiej dla niego. Lepiej dla niego. Lepiej dla niego. Lepiej dla niego. Lepiej dla niego.

Gość bjk
to znaczy ze to byl pretekst bo w dzien w dzien nie mozesz go przepraszac i go przekonywac ze zle postapilas teraz zachowuje sie dziecinnie o problemach sie rozmawia a nie obraza jak dziecko

Gość senna maturzystka
no to znaczy, że to jest zerwanie a nie kłótnia. i że jesteś wolna...

Gość luissssa
Zerwał i chwała mu za to!

Gość i co sie staloooo