Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poli.kjuhmgnbv

czy noszenie rajstrop, skarpetek, podkolanówek do platform bez palców wypada....

Polecane posty

Gość poli.kjuhmgnbv

coraz cieplej, ale nie na tyle by chodzić na bose stopy. mam fajne butki, ok 8cm, jednak maja odkryte palce...jakbym chciała założyc jakąś kiecke do nich, bądź jeansy, to czy rajstropy/podkolanowki ok 20den bedą wyglądać ok? jak Wy nosicie takie buty?

Gość Aduniania
ja nosze ale do ciemnych grubych rajstop

mam ten sam problem :) nie wiem czy nie bedzie go glupio wygladac jak do wiosennego trencza zaloze buty open-toe. owszem, jest cieplo, ale nie wiem czy na tyle

Gość pokijhngb

Gość hania1234
ja nosze :) ale wybieram takie rajstopy które na paluszkach nie mają ciemniejszego klina, ew. kabaretki lub koronkowe i nie wygląda to źle

Polecam albo kolorowe rajstopy, albo te które nie mają widocznego klina. Najlepiej sprawdzają się te marki Knittex. Mają bardzo duży wybór kolorów więc z pewnością coś przypasuje Ci do butów :)

ja uwielbiam! zwlaszcza grube wysokie skarpety do platform bez palcow, do krotkiej sukienki i rajstop, nawet bardzo kolorowych ;)

Gość moje wielkie zakręcenie
Zanuż się w moim świecie! Uwaga - WCIĄGA!!! WWW.marysia-bijou.blog.onet.pl

Gość pasy-do-ponczoch.,
obejrzełem i chyba kupię sobie taki, do tego pończoszki, pod spodnie i można iść do pracy, ale co powiedzą koledzy gdy przez spodnie będa lekko widoczne zapinki pończoch, no i co powie na to moja żonka. Ciekawe czy jej to się spodoba. Pasy do pończoch śliczne i takie seksowne, milusie!!!