Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rozżalona/

Czy to zdrada?? co dalej??

Polecane posty

Gość rozżalona/

witam, drogie dziewczyny;) mam do was małe pytanie... ale może zacznę od początku. Otóż: jestem z moim chłopakiem od ponad 0,5 roku. 3 miesiące temu on wyjechał do pracy za granicę, obiecując mi oczywiście wierność i takie tam... no ok. do czasu, az nie poszedł z kumplami na dyskoteke. Tam dosyć troche wypił (jak mi później opowiadał) i przytulał się i całował z jakąś "małą czarną". gdy na drugi dzien po tej imprezie rozmawiałam z nim przez tel, mimo że o nic nie pytałam (bo też nie miałam pojęcia co tam sie działo) on opowiedział mi dokładnie wszystko, i przeprosił. mówił, że bardzo żałuje, że jest mu głupio itd... bardzo przez to płakałam, było mi przykro i wogole nie wiedziałam co o tym myśleć. Jednak doszłam do wmiosku że bardzo go kocham i wybaczę mu to. Po pewnym czasie powiedziałam mu ze wybaczam, i ze nie bede to tego wracac, bo jeżeli on coś narozrabia to juz jego problem. Od tego czasu wszysko było znowu tak jak dawniej. w głębi duszy czuję jednak, ze nie mam juz do niego takiego zaufania, jak dawniej. przed kazdym jego wyjściem z kumplami drżę ze strachu, i zastanawiam się, co on tam może wtej chwili robic...;/ czy mam mu powiedziec o swoich obawach?? czy robię z igły widły?? pozdrawiam;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować