Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciuchciaaa

FIZYKA kula u nogi

Polecane posty

Gość ciuchciaaa

Moi mili :D dziś jak wiecie! prima aprilis jest na świecie! nie no tym razem mi nie do śmiechu... bardzo proszę o pomoc z zadaniem 2 i 3 :( mam nadzieje ,ze fotki sa w miare widoczne!!! z gory dziękuję http://img91.imageshack.us/my.php?image=obrazek4.png

Gość cvxcfsgf
:/ No powiedz że tego nie umiesz? Nie wierzę normalnie... Myśle że ci się zwyczajnie nie chce.

Gość ciuchciaaa
szanowny kolego to nie jest kwestia tego czy mi się chce czy nie chce bo jakbym to umiała,i byla wstanie dobrze popodstawiac i poskracac to bym nie prosila o pomoc lub wyręczenie mnie w tym :( jak juz powyzej wspomnialam jest to "kula u nogi" nie moja wina,mozliwe iz moj umysl jest zbyt plytki by pomiescic ciąg 9 liczb obok siebie odzielonych przecinkiem :)

Gość poczekaj ....
zaraz zrobie

Gość ciuchciaaa
dziękuuuuję :) bardzo jestem rada z pomocy! a kolega cvxcfsgf niech się nie nerwuje :) jak tylko wygram olimpiade z fizyki to odrazu przylece się pochwalić ;D! pozdrawiam

Gość ciuchciaaa
niiikt? prooszę o pomoc!:(

Gość ciuchciaaa
nonononon

Gość ciuchcia fan
SPOKO CIUCHCIA TU SA SAME HAMY I CHÓJE HEHE\POZDRO\BUZIAX :* misia moje wymiary 90 65 90 numer stopy 43 zadzwon teraz he he ciuch ciuuuch!