Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelkaaaaaaaaaaaa

ktora z was ma kompleksy na pkt swoich wlosow?

Polecane posty

Gość ewelkaaaaaaaaaaaa

boja mam bardzo cienkie w dodatku po farbowaniuz robily sie bardziej mizerne i wracam do swojego mysiego kloru nie wiem jzu co znimi robic:( dlaczego nie mam ladnych dlugich grubych wlosow?

Gość nie ty jedyna niestety
:(

Gość dsvfadfd
to je sobie przesusz np prostuj duzo jak beda przesszone to sie nie bedą tluscic i bedą wygladac ze jest ich wiecej

Gość butterfly073
mam ten sam problem:((

Gość ewelkaaaaaaaaaaaa
nie ty jedyna niestety i co robisz? ja juz nie mam pomyslu na fryzure fryzjerzy tez nie umieja doradzic:( po fotkach widze ze jak zaczelam farbowac to sa gorsze wydaje sie ze jest ich mniej wiec nie katuje ich farba juz bede wygladac w swoich mysich jak mycha:( przesuszyc? przeciez one s=nie sa tluste tylko cienkie!

Gość nie ty jedyna niestety
hmmm co robie? no tez nie farbuje. pofarbowalam raz na ciemno bo mi sie zachcialo byc brunetka :D a potem wrocilam do blond. To oslabilo moje wlosy. Teraz jest troche lepiej ale i tak nic ciekawego. Ostatnio je troche pocieniowalam i wygladaja w miare :)

Gość ewelkaaaaaaaaaaaa
ubolewam ze nie moge farbowac tak wygladaja pospolicie i szaro wygladam jak mysza:(

Gość ja mam tez paskudne wlosy
nie wiem juz jakie odzywki stosowac :O Analogio polec dobrą odzywkę ze zbiorów swojej hurtowni

Gość ewelkaaaaaaaaaaaa
ja jak mam dlugie to wisza jak straki...:( max dlugosc to polowa szyi a marze o lokach dlugich:(